Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Babyboertjes’: Yvon Jaspers kondigt ‘Boer Zoekt Vrouw’ babyspecial aan na geboorte 90e ‘spruit’

‘Babyboertjes’: Yvon Jaspers kondigt ‘Boer Zoekt Vrouw’ babyspecial aan na geboorte 90e ‘spruit’

‘Babyboertjes’: Yvon Jaspers kondigt ‘Boer Zoekt Vrouw’ babyspecial aan na geboorte 90e ‘spruit’

KRO-NCRV komt volgende maand met een speciale uitzending over alle ‘Boer Zoekt Vrouw’-baby’s. Sinds 2004 zijn dat er namelijk al 90. NE-GEN-TIG. In de ‘Boer Zoekt Vrouw: 90 Spruiten Special’ bezoekt presentatrice Yvon Jaspers een aantal van hen, zo heeft de omroep bekendgemaakt.

17 jaar Boer Zoekt Vrouw

“Tijdens de opnames van het eerste seizoen Boer Zoekt Vrouw was ik zwanger”, kijkt Yvon terug op de afgelopen zeventien jaar. “Mijn dochter Keesje is vijftien en Guus, de eerste Boer zoekt vrouw-baby, wordt dit jaar veertien. Haar hele leven presenteer ik Boer Zoekt Vrouw en haar hele leven hoort zij over relaties, huwelijken en geboortes. Over hoe Boer Zoekt Vrouw het leven van zoveel mensen positief heeft beïnvloed.”

Trotse tante

“Als ik echt stil sta bij het feit dat er negentig kinderen op de wereld zijn gekomen, omdat papa en mama elkaar dankzij het programma hebben leren kennen, is dat bijna niet te bevatten”, vindt Yvon. “Laatst werden er in één week vier meisjes geboren en dan betrap ik mezelf erop dat ik me stiekem toch iedere keer een beetje tante voel.”

Lees ook
‘Boer Zoekt Vrouw’-stel gaat zélf ‘internationaal’: dít blije koppel emigreert naar Denemarken

Vernoemd naar Yvon

Yvon ís ook een beetje een tante, natuurlijk. Afgelopen januari vernoemden boerin Steffi (31) en haar vriend Roel hun eerste kindje zelfs naar de presentatrice. Het meisje heet namelijk Sterre Yvon Madelon. “Zonder het programma was ze er niet geweest”, zei Steffi daar voor de bevalling al over.

De babyspecial wordt op 11 april uitgezonden op NPO 1.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP