Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tóch nog een match? ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek geeft verlossende antwoord

Tóch nog een match? ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek geeft verlossende antwoord

Tóch nog een match? ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek geeft verlossende antwoord

Het zat Annemiek niet mee in ‘Boer zoekt Vrouw’. De klik met haar mannen was er op zijn zachtst gezegd niet echt en degene voor wie ze wél wat voelde, had een bedrijf veel te ver weg. De vraag rijst dus: heeft de brunette een match overgehouden aan het programma?

‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek en de liefde

In een vooruitblik op NPO Radio 2 horen we dat cupido nog altijd niet raak heeft geschoten. “Ik denk dat ik nog steeds echt klaar ben voor de liefde, maar ik denk dat we op hetzelfde punt zaten als toen ik hieraan begon”, aldus Annemiek.

Heel specifiek

De boerin geeft wel toe dat haar wensenlijstje behoorlijk lang is. “Wat ik zoek is dus heel specifiek. Ik zoek een workaholic die bij mij komt wonen. Een man met een negen-tot-vijfbaan gaat mij nooit snappen. Die zal wel denken ‘stoer, zo’n vrouw’ maar als je dezelfde drive niet hebt dan is dat twee maanden leuk.”

Geen spijt

Ondanks de tegenslagen, kijkt Annemiek niet met een naar gevoel terug op haar deelname. “Zeker geen spijt. Ik denk ook serieus: misschien gaat-ie nu nog wel komen. Misschien zit hij nu wel op de bank en denkt hij: ik ben die workaholic die het wel met haar ziet zitten.”

Lees ook
Nóg een teken dat Bastiaan en Milou nog samen zijn:’Boer zoekt Vrouw’-stel verliefd gespot

Weinig succes

Hoewel Bastiaan de liefde gevonden lijkt te hebben door Boer zoekt Vrouw, ziet het ernaar uit dat het programma voor de andere boeren minder succesvol is geweest. Geert hakte de knoop op een nogal harde wijze door met Angela, en besloot dat zij te stil voor hem was. Hij had iemand nodig met wat meer pit – kuch, Vera, kuch – en besloot dat ze beter vrienden konden blijven. Bij Geert Jan was de sfeer ijziger dan die van de Noordpool en ook bij Jan had zijn Nienke twijfels. Over een paar dagen weten we het; zondag gaan we ein-de-lijk zien of de liefde nog toch te redden viel of dat de boeren alsnog alleen achterblijven op de boerderij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram