Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eerste kandidaat ‘Expeditie Robinson’ 2021 onthuld: déze BN’er ‘overleefde’ bar avontuur in Kroatië

Eerste kandidaat ‘Expeditie Robinson’ 2021 onthuld: déze BN’er ‘overleefde’ bar avontuur in Kroatië

Eerste kandidaat ‘Expeditie Robinson’ 2021 onthuld: déze BN’er ‘overleefde’ bar avontuur in Kroatië

De tijd dat we zorgeloos met het vliegtuig naar de andere kant van de wereld vlogen, lijkt een eeuwigheid geleden. Verder dan Europa komen de meeste mensen dit jaar nog niet, wat ook geldt voor de makers van ‘Expeditie Robinson’. Na een jaar overgeslagen te hebben, werd in 2021 besloten hóe dan ook een seizoen te maken – dan maar dichterbij. Het werd Kroatië, waar het meer afzien dan ooit was voor de deelnemers. Daarover gesproken, wie zijn het eigenlijk die zich aan dit barre avontuur hebben gewaagd?

‘Ik leef nog’

De eerste BN’er-naam is bekendgemaakt in RTL Boulevard en da’s meteen een bijzonder spraakmakende BN’er: Stefano Keizers. “Ik kan in elk geval verklappen dat ik nog steeds leef, en dat vind ik al een hele prestatie”, vertelde hij over zijn deelname.

Afleidingsmanoeuvre

In eerste instantie leek het er niet op dat de 33-jarige Gover Meit, zoals de cabaretier echt heet, ooit mee zou doen aan het programma. In een recente aflevering van zijn podcast Soy & Stefano, De Potcast zei hij dat hij “nog liever doodgaat” dan dat hij aan “zo’n plat programma mee zou doen”. De opnames van het programma waren op de dag dat de podcast werd gepubliceerd, 15 juni, hoogstwaarschijnlijk al afgerond.

Carrière

Stefano Keizers werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de tv-quiz De Slimste Mens. Ook deed hij mee aan de programma’s Max’ Geheugentrainer, Maestro en Het Perfecte Plaatje. Verder was hij wekelijks te gast met een foto-item in de zondagse afleveringen van de talkshow Humberto. Met zijn eigen voorstellingen Erg Heel en Sorry Baby stond hij in de Nederlandse theaters.

Dubbel genieten

Eind juli werd bekend dat Expeditie Robinson komend seizoen twee keer in plaats van een keer per week op televisie is, een feest voor de fans na een jaar zonder nieuw seizoen. Het programma, waarin een groep mensen moet overleven op een onbewoond eiland, is al sinds 2000 in Nederland op televisie en wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver, die voor de zevende keer van de partij is, en Kaj Gorgels. Hij nam de presentatie in 2019 over van Dennis Weening.

Lees ook
‘Expeditie Robinson’ in Kroatië heftiger dan ooit: ‘Nauwelijks te eten en gruwelijke kou’

Extreme omstandigheden

Onlangs deed Nicolette al een boekje open over de barre omstandigheden waar de kandidaten dit seizoen mee te maken kregen. “Het was dit jaar extreem. De eerste weken in Kroatië was het ontzettend koud. De eerste eilandraad deed ik in thermo-ondergoed. Naast honger – er valt natuurlijk geen banaan of kokosnoot te vinden op een verlaten Kroatisch eiland, hooguit een ui – moesten de deelnemers ook die gruwelijke kou trotseren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stefano Keizers (@stefano_keizers)

stefano expeditie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Bron: ANP | Beeld: RTL Beeldbank door Tom Cornelissen