Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Blijf bij de les met de Familie Pluym!

Blijf bij de les met de Familie Pluym!

Blijf bij de les met de Familie Pluym!

Rekenen, schrijven: leren was nog nooit zo leuk. Spelend reken- en taalopgaven maken, wat wil je nog meer? Flair-lezeressen testten het uit en wat bleek? Het online programma met de Familie Pluym in de hoofdrol scoort een dikke 8!

Ze zijn met z’n zevenen en helpen je zoon of dochter maar al te graag met taal en rekenen: de Familie Pluym! Met het online thuisoefenprogramma de Familie Pluym, ontwikkeld door uitgeverij Malmberg, kunnen kinderen uit groep 4, 5 of 6 zelfstandig en op een speelse manier oefenen met reken- en taalopgaven. Oefen thuis wat je leert op school. Nuttig én leuk, en het zorgt voor extra zelfvertrouwen in de klas. Je opent de Familie Pluym eenvoudig op je computer of tablet. Via het dashboard kun je de vorderingen van je kind goed in de gaten houden. Familie pluym

Kinderen testen

Of de Familie Pluym inderdaad zo leuk en handig is, mochten de kinderen van 113 Flairlezeressen uitproberen. Het programma belooft veel goeds, want 97% vindt het fijn dat haar kind het programma leuk vindt. De oefeningen die de familie doet, sluiten bovendien goed aan op de stof die ze eerder op school hebben gehad. 96% van de testers vindt het handig dat het online oefenplatform is gekoppeld aan het aanbod van school. ‘De oefeningen sluiten goed aan bij de lesstof die ze krijgen op school,’ aldus tester Kelly.

Een dikke 8

Ook het dashboard wordt gezien als een waardevolle toevoeging. 96% vindt het fijn dat ze de vorderingen van hun zoon of dochter via het dashboard kunnen volgen. En 97% zegt dat de Familie Pluym zorgt dat zijn/haar kinderen oefenen. Het programma is dus niet alleen leuk, maar ook nog leerzaam en nuttig. Dat vindt ook tester José: ‘De Familie Pluym biedt kinderen de mogelijkheid om met plezier de lesstof te oefenen.’ Enthousiaste reacties dus, en dat is ook terug te zien in het totaalcijfer dat de Familie Pluym van de testers krijgt: een 8!

Eerste maand gratis!

Wil je samen met je zoon of dochter de Familie Pluym uitproberen? Op Malmbergvoorthuis.nl/familiepluym kun je een gratis proefmaand aanvragen.