Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bizarre trend: neptepels onder je kleding dragen

Bizarre trend: neptepels onder je kleding dragen

Bizarre trend: neptepels onder je kleding dragen

Zo nu en dan duiken er in de wereld van mode en beauty bizarre trends op. Wij spotten de nieuwste waarbij het helemaal hot is om harde plastic neptepels op te plakken zodat het, wanneer je je shirtje eroverheen aan hebt, net lijkt of je het heel erg koud hebt. Tja, wat moeten we hier nu weer van zeggen. 

Lees ook: Bizarre beautytrend: confetti in je kapsel

Just Nips verkoopt stickers die je over je tepels plakt met daarop een soort hard bolletje. Het is een uiterst opmerkelijke accessoire, maar toch ook razendpopulair. In eerste instantie verwachtte het bedrijf voornamelijk te verkopen aan vrijgezellenfeestjes, maar het werd een ware trend en kreeg zelfs ook een onverwachte wending.

Just Nips verkoopt namelijk ook veel exemplaren aan borstkankerpatiënten. Om die reden voegen ze nu aan iedere bestelling een voorlichtingsflyer over borstkanker toe. Als je de stickers opplakt, voel je je borsten toch al, zo motiveert het bedrijf, dus kun je net zo goed meteen even checken of alles nog in orde is.

Toch, als modetrend, klinkt het ons wat bizar in de oren. Hoewel het ook weer niet zo’n heel nieuw en gek idee is. Samantha uit Sex and the City liep hier jaren geleden immers al mee.

 

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10
Bron: PopSugar