Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bewaar beautyproducten in de koelkast

Bewaar beautyproducten in de koelkast

Bewaar beautyproducten in de koelkast

De meeste vrouwen bewaren make-up en beautyproducten vaak niet op de juiste plek. Deze mooimakers bewaar je namelijk het beste in… de koelkast!

Parfum

Parfum mag je vanaf nu niet meer in de badkamer bewaren, beloofd? Door de hitte en vochtigheid vervliegt de parfum snel en dat is zonde.

Oogcrème

Bewaar oogcrème op een koele plek. De kou zorgt er namelijk voor dat zwellingen rondom de ogen sneller verdwijnen. Je kunt het vergelijken met een koude lepel die je eventjes in de vriezer legt, om vervolgens op je wallen te leggen voor een frisse blik.

Nagellak

Bewaar potjes nagellak in de koelkast. Zo voorkom je dat ze klonterig worden en blijft de textuur langer mooi. Bovendien oogt je koelkast meteen wat kleurrijker. Verzamel ze bijvoorbeeld in de koelkastdeur, waar je de eitjes vaak bewaart. Een handig plekje.

Lippenstift

Investeer je graag in een goede lippenstift? Ook lippenstift wordt aangeraden in de koelkast te bewaren, om smeltgevaar te voorkomen.

Gezichtsmaskers

Zeker als je een gevoelige huid hebt, is het belangrijk huidverzorging koel te bewaren. Net als de oogcrème dus ook gezichtsmaskers en andere crèmes voor de huid. Gekoelde huidproducten kalmeren de huid en voorkomen roodheid.