Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 20

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 20

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 20

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Huh: Marnix en Steffi van ‘Boer zoekt Vrouw’ krijgen een ‘liefdesbaby’

Marnix en Steffi kennen we allemaal van het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw. De twee vonden allebei de ware – Marnix weliswaar buiten het programma – maar wat zien we nu: krijgen ze sámen een liefdesbaby?

2. Opgebiecht: ‘De vakantie die ik van mijn man kreeg, bracht ik door in bed. Met een andere vent’

Lotte (35): “Ik kreeg hem cadeau van mijn man: een zonvakantie. Hij weet dat ik dol ben op de zon, maar heeft zelf niet zo veel met een paar weken aan het strand. Op dat moment had ik een paar drukke jaren achter de rug. We kregen 2 kinderen, mijn moeder overleed onverwacht en ik was druk met mijn eigen bedrijf. Mick vond dat ik er even uit moest, omdat hij dacht dat ik tegen een burn-out aan zat. Maar in plaats van 2 weken op het strand, bracht ik die tijd in bed door. Met een andere man.”

3. Journalist Suus Ruis over de populariteit van Meghan: ‘Ze kan wel wat goodwill gebruiken’

Speciaal voor Flair schrijft journalist Suus Ruis wekelijks een zalige column over (show)nieuws dat haar opviel en waar ze gewoon over móest schrijven. Vorige week stortte ze zich op de populariteit van Meghan Markle.

4. De tijd vliegt: de ‘kleine’ Shania Gooris van ‘De Pfaffs’ is alweer 19 jaar oud

We leerden Shania Gooris natuurlijk kennen als een klein meisje in de realityserie De Pfaffs. Maar wat vliegt de tijd! De dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris is afgelopen week alweer 19 jaar geworden. Hoera!

5. Twitter stroomt vol met medelijden voor Ronald uit ‘Married at First Sight’

Waar het vorige week vooral over Peter ging tijdens de uitzending van Married at First Sight, was het afgelopen zondag Ronald die de nodige tongen losmaakte. Kijkers hadden enorm veel medelijden met de kandidaat, en uitten dat op Twitter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: iStock