Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 17

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 17

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 17

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Opgebiecht: ‘Ik ben na een ruzie weg bij mijn gezin en mis zelfs de kinderen niet’

Celia (36): “Twee maanden geleden liep de ruzie met mijn man Brian zo hoog op dat ik wat spullen in een tas heb gegooid en ben vertrokken. Ik ben naar mijn beste vriendin gereden en heb daar de eerste dagen gelogeerd. Via via kon ik tijdelijk een kamer huren en ik snap dat het fucked up klinkt, maar ik vind het wel prima zo. Geen gezeik, geen zorgen en geen ruzies meer. Eindelijk tijd voor mezelf.”

2. Monique Smit over miskraam: ‘Pas na 3 maanden durfde ik te accepteren dat het nu wel zou blijven zitten’

Drie jaar geleden werd Monique Smit (30) de trotse moeder van zoontje Noah, maar leefde de periode erna op een behoorlijk grauwe wolk. Momenteel is de zangeres in verwachting van de tweede en hoopt ze dat het deze keer beter gaat.

3. Zien: Josje Huisman showt ontblote post-babybuik zónder Photoshop en filters

Dat Josje Huisman er slechts een paar maanden na haar eerste bevalling weer uitziet om door een ringetje te halen, moge duidelijk zijn. De voormalig K3-zangeres poseert vol trots met een ontblote buik en kan rekenen op een lading complimenten. En terecht!

4. Martijn Krabbé nog steeds verbaasd over reactie vriendin na huwelijksaanzoek

Martijn Krabbé kan het nog steeds maar moeilijk geloven dat zijn vriendin Deborah ‘ja’ zei toen hij eind vorig jaar op zijn knieën ging. “Ik ben natuurlijk best een rare match, voor wie dan ook, maar kennelijk houdt ze van mij. Daar ben ik haar vreselijk dankbaar voor.”

5. Huishoudboekje van Kate (46): ‘Door mijn ex heb ik een schuld van 200.000 euro’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Kate (46) om te laten zien waar ze het van doet. “Een tijdje na zijn vertrek stonden de deurwaarders op de stoep.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: iStock