Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 26

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 26

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 26

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Miljuschka ontdekt bizarre bewerking in eigen foto: ‘Ik schaam me dood!’

Miljuschka Witzenhausen plaatste maandag een prachtige (en sexy) foto van zichzelf op Instagram, maar dit kreeg een vreemde nasleep. Op haar foto bleek namelijk een lichtelijk pornografisch plaatje geplakt te zitten, zonder dat ze het doorhad.

2. Smelt weg bij de liefste foto’s van de dochter van Naomi en Sven

Naomi van As en Sven Kramer werden eind oktober 2018 de trotse ouders van dochtertje Kae, en inmiddels is het meisje 8 maanden oud. De vader van de kleine spruit vierde dit met een schattig kiekje op Instagram, en wij doen er nog een schepje bij op door de liefste foto’s van haar op een rij te zetten.

3. Vermeende minnares (25) Humberto: ‘Het gaat niet echt goed met me’

Net als je denkt dat de storm is gaan liggen in de zaak ‘Humberto Tan’s overspel met Dionne Stax’, verschijnt een nieuwe vermeende minnares ten tonele. Vorige week meldden diverse media dat de presentator zijn vrouw Ineke opnieuw zou bedriegen, ditmaal een 28 jaar jongere fotografe.

4. Brok in je keel: Nijmeegse vader zoekt au pair voor tweeling na dood vriendin (25)

Afgelopen mei overleed Kim van der Hoef (25) plotseling; ze was op dat moment zeven maanden zwanger van een tweeling. Terwijl Kim gereanimeerd werd in het Radboudumc in Nijmegen, werden de kindjes met een keizersnee gehaald. De doodsoorzaak is onbekend en wordt nog steeds onderzocht. Ondanks het grote verdriet moet kersverse papa Kurt door. Nu doet hij een bijzondere oproep op Facebook.

5. Prachtig: Roxeanne Hazes deelt gloednieuwe kiekjes in bikini

De tropische temperaturen waren een goede reden voor Roxeanne Hazes en haar gezinnetje om er eens heerlijk op uit te trekken. Ze gingen naar de Vinkeveense Plassen, waarvan de zangeres een aantal prachtige foto’s deelde.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: iStock