Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Best of both worlds: er bestaat nu een red velvet croissant!

Best of both worlds: er bestaat nu een red velvet croissant!

Best of both worlds: er bestaat nu een red velvet croissant!

Is dit te mooi om waar te zijn of zijn onze gebeden eindelijk verhoord? Begin maar met het doen van je vreugdedans, want het is dus keihard waar. Neem een croissant én je favoriete red velvet cake en daar is de beste combinatie ever: een red velvet croissant!

Gouden combinatie
Na de cronut, een donut en een croissant gecombineerd, is er nu nog een gouden combinatie gemaakt met onze favoriete Franse delicatesse. Want op zondagochtend – of stiekem op iedere dag van de week – is er simpelweg niets fijner dan een warme croissant uit de oven mét flink veel roomboter en jam. Deze red velvet croissant is een treat waarvan je niet wist dat je het al die tijd gemist hebt in je leven, en iedere lofzang en alle superlatieven kunnen uit de kast getrokken worden voor dit briljante food idee.

Briljante bakker
Het masterbrein achter dit recept is cake-ontwerper Thiago Silva, die eerder ook al de cinnamon bun donut én de croissantcake bedacht. Met recht een briljante bakker te noemen dus. De treat wordt verkocht in de fashionable bakkerij Union Fare in New York. Op Instagram deelde de bakkerij de red velvet croissant met een video waarvan je gelijk gaat watertanden. Maar dan ook écht, want wat ziet ‘ie er goed uit: red velvet glazuur, cream cheese custard en het deeg van een croissant – en dat allemaal in een. We can’t handle it. Op naar New York!

Bekijk de video hieronder. Kijken is geheel op eigen risico, want je wilt gelijk niets anders meer dan alles laten vallen en linea recta naar New York vertrekken. Yum!

Bron: Vogue

Lees ook: