Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Benieuwd naar de wc-schoonmaakrituelen van anderen?

Benieuwd naar de wc-schoonmaakrituelen van anderen?

Benieuwd naar de wc-schoonmaakrituelen van anderen?

Een aantal weken geleden vroeg Flair naar jullie wc-schoonmaakrituelen. De resultaten zijn verrassend!

Frequentie
18% van de Flairathome.nl bezoekers maakt elke dag de wc schoon, 44% doet dit meerdere keren per week en 34% wekelijks. Shocking: 4% van de online bezoekers maakt maandelijks het kleinste kamertje schoon.

Duur
42% van de Flairathome.nl bezoekers maakt 6 tot 9 minuten de wc schoon en vindt dat zowel de binnenkant als de buitenkant van de wc schoon moet zijn. 11% is een stuk makkelijker. Zij zijn maximaal 2 minuutjes per poetsbeurt bezig. Even een lappie over de bril en klaar! Maar onder de Flairathome.nl bezoekers zitten ook een paar poetsprinsessen. 10% is namelijk langer dan 10 minuten bezig en is pas tevreden als alles glimt.

Vieze wc
We worden niet blij van een vieze wc. Maarliefst 44% van de Flairathome.nl bezoekers hangt boven de pot als deze vies is. 29% keert zelfs om als het kleinste kamertje niet schoon is en 25% neemt het heft in eigen hand: ze pakken een stukje wc-papier en maken zelf de bril schoon.

Belangrijkst
Over één ding zijn we het bijna allemaal eens: een wc moet schoon zijn. 94% van de Flairathome.nl bezoekers vindt dit het belangrijkste aan een wc. De grootste wc-frustratie is dan ook dat deze vies is. 29% vindt iets anders heel vervelend, namelijk dat er net te weinig wc-papier is.

Hoe?
90% van de Flairathome.nl bezoekers maakt de pot schoon met een toiletreiniger en borstel. Maar ook de wc-bril wordt niet vergeten. 73% maakt deze schoon met een apart doekje en een minder agressieve reiniger. De buitenkant wordt door 58% schoongemaakt met allesreiniger.

Hoe maak je je wc blinkend schoon?schoonmaakschoonmaak

Conclusie: een schoon toilet is heel belangrijk. Maar hoe zorg je er nou voor dat ‘ie blinkt? Hiervoor heeft Witte Reus de meest complete oplossing: drie soorten wc-gels en wc-blokken in zowel vaste als vloeibare vorm. De Kracht Actief WC Gels zijn dankzij de unieke 6-in-1 formule dé meest complete toiletreinigers. Maak hiermee je wc schoon en hang vervolgens een Kracht Actief toiletblok in je toilet. Deze reinigt het toilet bij elke spoelbeurt en verspreidt een frisse geur.