Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Benefietconcert Manchester One Love haalt bijna drie miljoen euro op

Benefietconcert Manchester One Love haalt bijna drie miljoen euro op

Benefietconcert Manchester One Love haalt bijna drie miljoen euro op

Tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag tijdens het concert van Ariane Grande in Manchester is gisteren 2,7 miljoen euro opgehaald. Het concert was erg emotioneel en begon gisteren met een minuut stilte.

Lees ook: Ariana Grande ‘gebroken’ na dodelijke aanslag bij concert in Manchester

Emotioneel
Het concert werd gehouden ter ere van de slachtoffers die bij de aanslag in Manchester vielen. Er waren 50.000 mensen aanwezig. Door de eerdere aanslag in Londen dit weekend was het concert extra beladen. De eerste artiest was Marcus Mumford, van Mumford and Sons en hij werd gevolgd door Take That. De groep deed later nog een duet met Robbie Williams, die ook Angels en Strong zong. Vooral de uitvoering van het nummer Angel was erg emotioneel.

Verder stonden Pharell William, Miley Cyrus, Niall Horan, Liam Gallagher, de Black Eyed Peas en vanzelfsprekend Ariana Grande op het podium. Verschillende artiesten hadden ook een videoboodschap ingesproken voor het publiek.

Goede doel
Ariana Grande nam het initiatief voor dit concert om geld in te kunnen zamelen voor de slachtoffers die op 22 mei bij de aanslag na haar concert vielen. Dat is zeker gelukt! Het Rode Kruis maakte gisteren bekend dat er ruim 2.7 miljoen euro is gedeeld aan het noodfonds We Love Manchester. Ariana Grande heeft haar single One Last Time ook opnieuw uitgebracht voor het fonds.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: NU.nl