Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bella Ciao: nieuwe theorie ‘La Casa de Papel’ lijkt opnieuw hoop te verklappen over inspecteur Alicia

Bella Ciao: nieuwe theorie ‘La Casa de Papel’ lijkt opnieuw hoop te verklappen over inspecteur Alicia

Bella Ciao: nieuwe theorie ‘La Casa de Papel’ lijkt opnieuw hoop te verklappen over inspecteur Alicia

Inmiddels is het alweer een paar weken geleden dat het vierde seizoen van ‘La Casa de Papel’ op Netflix kwam te staan. De kans is dan ook groot dat ook jij de afleveringen er allang op hebt zitten en achter bent gebleven met een hoop vragen. Want hoe gaat Lisboa (Itziar Ituño) ervoor zorgen dat de bende ontsnapt uit de bank? En welke consequenties heeft het voor de groep dat El Profesor (Álvaro Morte) is ontdekt door inspecteur Alicia Sierra (Najwa Nimri)? Het duurt nog even tot fans antwoorden krijgen, maar een nieuwe theorie licht al wél vast een tipje van de sluier op van de vijfde reeks.

Theorieën ‘La Casa de Papel’

Wanneer we nieuwe afleveringen van La Casa de Papel kunnen verwachten, is helaas nog niet bekend. Maar in de tussentijd gaan al wel de nodige theorieën over de vijfde reeks rond, die lang zo gek niet zijn. Zo werd onlangs beweerd dat de zwangere Alicia dezelfde persoon zou kunnen zijn als Tatiana, de vrouw met wie Berlin in het huwelijksbootje stapte. Wacht maar tot je leest waarom dit gedacht wordt: alle puzzelstukjes lijken ineens op hun plek te vallen.

Bella Ciao

In een nieuw hersenspinsel over het vijfde seizoen van La Casa de Papel is het opnieuw de hoogzwangere inspecteur die de hoofdrol speelt. Tijdens de aftiteling van het vierde seizoen hoor je namelijk het inmiddels beroemde Bella Ciao. Niet de gewone versie, maar gezonden door Najwa Nimri – jawel, de actrice die de rol van Alicia vertolkt in de populaire serie.

Lees ook
Aftellen: nieuw binge-meesterwerk van maker ‘La Casa de Papel’ bíjna op Netflix

Overloper?

Het zou volgens sommige fans betekenen dat Sierra overstapt naar the dark side. Een nieuw bendelid in de vorm van een inspecteur zou natuurlijk een droom zijn die uitkomt voor El Profesor. En het is hem bij Lisboa immers ook al een keer eerder gelukt. Deze theorie sluit natuurlijk naadloos aan op de eerder genoemde speculaties. Zou het dan tóch allemaal kloppen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: Still