Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Handige beautytips voor op vakantie

Handige beautytips voor op vakantie

Handige beautytips voor op vakantie

Ga je op reis? Alsjeblieft: een paar handige beautytips voor op vakantie! 

Lenzendoosje

In de top-10 van handige beautytips voor op vakantie mag deze tip eigenlijk niet ontbreken. Een lenzendoosje moet je gewoon meenemen in je koffer, ook als je helemaal geen lenzen draagt. Zo’n handig klein doosje is echt je ideale reismaatje op beautygebied. Je kunt er heel makkelijk een beetje handcrème in meenemen. Of giet er wat haarolie of nagellakremover in, zodat je altijd een voorraadje-op-maat bij je hebt. Zet met een watervaste pen of stift op de draaidop welke vloeistof in welk lenzenbakje zit, zodat je het niet door elkaar haalt. Je kunt meerdere lenzendoosjes meenemen voor verschillende beautyproducten. Sommige zul je onderweg moeten bijvullen, maar voor andere dingen (zoals nagellakremover) is de hoeveelheid in één of twee lenzendoosje waarschijnlijk net genoeg.

Wattenschijfje

Leg een wattenschijfje in je poederdoos (met blush of bronzer). Zo blijft de inhoud heel en breekt niet in allemaal kleine stukjes als jouw koffer in het vliegtuig wordt geladen. Of zeg maar eerlijk, gegooid.

Lippenbalsem

Ben je vergeten lippenbalsem mee te nemen? Scoor ’s morgens in het hotel bij het ontbijt een minipakje boter om je droge lippen mee in te vetten. Werkt perfect. Net als olijfolie trouwens.

Plakband

Gebruik een stuk plakband om je tube shampoo, bodylotion, foundation of zonnebrandcrème extra goed mee dicht te maken voor je koffer in het ruim van het vliegtuig belandt. Zo weet je zeker dat flessen of potten niet halverwege de reis open kunnen gaan. Dat scheelt het risico op lekken, met alle gevolgen van dien.

 

Heb jij nog handige beautytips voor op vakantie? Laat het ons weten!

Bron: Elle.com

Lees ook: Wat neem je mee op vakantie (Checklist!)