Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Lachen: deze kandidaten uit ‘B&B Vol Liefde’ hebben een dubbelganger

Lachen: deze kandidaten uit ‘B&B Vol Liefde’ hebben een dubbelganger

Lachen: deze kandidaten uit ‘B&B Vol Liefde’ hebben een dubbelganger

Half Nederland smult elke werkdag van de afleveringen van B&B Vol Liefde. Tijdens en na elke uitzending wordt er dan ook online actief gepraat over de kandidaten en hun liefdesperikelen. Na een rondje Twitter en Facebook blijkt dat er in dit seizoen een hoop dubbelgangers zitten. 

Hans uit Italië

Volgens een kijker zou Hans zo een van een drieling kunnen zijn. Hij lijkt sprekend op Formule 1-kenners Olav Mol en Jack Plooij. “Zijn broers, Jack en Olav, houden van de Formule 1, Hans houdt meer van grote bonsaibomen”, tweet de kijker.

Ab op Madeira

Inmiddels is hij niet meer te zien in het programma: Ab. Hij probeerde het hart te veroveren van Ted, die een B&B runt op Madeira. Ook hij heeft een bekende dubbelganger, namelijk boer Geert Jan van Boer Zoekt Vrouw.

Marian in Portugal

De blondine die voor Martijn naar Portugal afreisde, zou volgens een twitteraar bekende moeders hebben. Namelijk Mariska Bauer, de vrouw van Frans, en Sanne Hans, bekend bij het grote publiek als Miss Montreal.

Hans uit Frankrijk

Twee dubbelgangers in het programma zelf: ook dat komt voor. Hans uit Frankrijk lijkt namelijk best veel op de Italiaanse taxichauffeur die steeds te zien is als er nieuwe dames arriveren bij Hans in Italië.

Sylvia in Italië

Ook liefdeskandidaat Sylvia die voor Hans naar Italië kwam, heeft een dubbelganger. Een twitteraar vindt haar namelijk veel lijken op de Zangeres Zonder Naam. “Ze heet Sylvia (Zonder Naam)”, grapt de kijker in haar tweet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.  

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL – Videoland