Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nóg een teken dat Bastiaan en Milou nog samen zijn: ‘Boer zoekt Vrouw’-stel verliefd gespot

Nóg een teken dat Bastiaan en Milou nog samen zijn: ‘Boer zoekt Vrouw’-stel verliefd gespot

Nóg een teken dat Bastiaan en Milou nog samen zijn: ‘Boer zoekt Vrouw’-stel verliefd gespot

Bastiaan en Milou hadden in de afgelopen aflevering van ‘Boer zoekt Vrouw’ meer oog voor elkaar dan voor het Noorderlicht. Eén en één is twee, zou je denken: die twee blijven een setje. Die gedachte leek een paar dagen later bevestigd te worden. Maar is het koppel ook echt nog samen?

‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou

Wat nog weleens roet in het eten zou kunnen gooien bij Bastiaan en Milou, is de afstand. De blondine ziet immers geen carrièremogelijkheden in Zeeland (“Lieve schat, ik heb in New York en Bangkok gewerkt”) en Bastiaan heeft op zijn beurt geen behoefte aan een lange afstandsrelatie. Met de gevoelens zit het in ieder geval wel goed, zo zagen we ook tijdens hun citytrip naar Lapland. Er werd heel wat af geknuffeld en gekust, maar is het genoeg?

Verliefd

Een nieuw kiekje lijkt te verklappen dat de twee inderdaad nog samen zijn. Bastiaan en Milou stralen letterlijk op de beelden van de Boer zoekt Vrouw-reünie die Blue Circle deelt op Facebook. Het is immers best opvallend dat de twee zó dicht bij elkaar zitten, terwijl presentatrice Yvon Jaspers wél op anderhalve meter afstand zit. Enne, zou de boer niet gewoon alleen gekomen zijn als hij en Milou uit elkaar zouden zijn?

De tekst gaat verder onder de post.

Instagram Bastiaan

Onlangs leek Boer zoekt Vrouw-Bastiaan ook al zijn huidige relatiestatus te onthullen. Hij dook namelijk op Instagram op, en het viel meteen op wie hij wel en niet toeliet in zijn lijst van volgers.

Lees ook
Is dit het bewijs dat ‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou ondanks de afstand een setje zijn?

Geen succes

Voor de andere boeren lijkt het programma iets minder succesvol te zijn geweest. Geert hakte de knoop op een nogal harde wijze door met Angela, en besloot dat zij te stil voor hem was. Hij had iemand nodig met wat meer pit – kuch, Vera, kuch – en besloot dat ze beter vrienden konden blijven. Bij Geert Jan was de sfeer ijziger dan die van de Noordpool en ook bij Jan had zijn Nienke twijfels. Over een paar dagen weten we het; zondag gaan we ein-de-lijk zien of de liefde nog toch te redden viel of dat de boeren alsnog alleen achterblijven op de boerderij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Warme knuffels in Lapland. ? #bzv #boerzoektvrouw #boerbastiaan #milou #lapland #sneeuw #kou #warmte

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Winter wonderland. ❄️ #bzv #boerzoektvrouw #citytrip #boerbastiaan #milou #romantiek #lapland #sledehondentocht #sneeuw

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De citytrips! Zondag gaan de boeren met hun dates op citytrip. Romantiek gegarandeerd. ? #bzv #boerzoektvrouw #boerbastiaan #milou #citytrip #lapland

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Facebook, Instagram