Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Instant watertanden: déze paaseitjes zijn de droom van iedere Baileys-liefhebber

Instant watertanden: déze paaseitjes zijn de droom van iedere Baileys-liefhebber

Instant watertanden: déze paaseitjes zijn de droom van iedere Baileys-liefhebber

Momenteel zitten we met ons hoofd middenin de Tweede Kamerverkiezingen (zó stem je slim op een vrouw) en houdt het liefdesleven van André Hazes (27) de gemoederen nog altijd zó bezig, dat we bijna zouden vergeten dat Pasen alweer bijna voor de deur staat. En da’s goed nieuws, al is het alleen maar vanwege al het lekkers waarmee de schappen weer vol liggen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kinder Bueno eitjes en al het speciale snoepgoed van Tony’s Chocolonely? Aan dat rijtje voegt zich nu nóg een lekkernij toe en geloof ons: Die. Wil. Je. Proeven.

Baileys paaseitjes

Vorige week stuitten we al op Baileys chocolate lavacakes, waarvan het water ons spontaan in de mond liep. En nu blijken er óók nog eens paaseitjes te bestaan met de likeursmaak. Ja, je leest het goed. Paaseitjes van romige melkchocolade met een vulling van chocoladetruffel en Baileys *kwijl*.

Online verkrijgbaar

Nu 1 april in zicht is, waren we in eerste instantie een beetje bang dat het om een grap ging, maar gelukkig blijkt dat níet het geval te zijn. Je kunt de Baileys paaseitjes namelijk online bestellen, in een verpakking variërend van tien (5,99 euro) tot zelfs tachtig (39,99 euro) stuks. Uit zelfbescherming is het kleinste zakje misschien het eh, verstandigst.

Nóg meer lekkers

De kleine choco-eitjes zijn overigens niet de enige lekkernij van Baileys voor Pasen. Zo heeft het likeurmerk ook grote eieren gelanceerd, in twee verschillende smaken: Strawberries & Cream Chocolate en Salted Caramel Chocolate. Je hoort het al, het kiezen wordt ons knáp lastig gemaakt.

Lees ook
Nu in de winkels: bizar lekkere Kinder Bueno-paaseitjes om je vingers bij af te likken

Heel veel gekke smaken

Kun je niet genoeg krijgen van paaseitjes en is geen smaak te gek voor jou? Bij HEMA vind je dit jaar ook weer een ruim assortiment, waaronder een variant met een wel héél bijzondere smaak. Wedden dat jouw tong alleen al bij de gedachte eraan begint te tintelen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flavers (@flavers.pt)

Bron: Libelle.nl | Beeld: Getty Images