Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bevestigd: déze bekende Nederlander gaat op zoek naar de liefde in ‘De Bachelor’

Bevestigd: déze bekende Nederlander gaat op zoek naar de liefde in ‘De Bachelor’

Bevestigd: déze bekende Nederlander gaat op zoek naar de liefde in ‘De Bachelor’

Nu zowel ‘Prince Charming’ en ‘Temptation Island’ alweer een tijdje afgelopen zijn, zijn we hard toe aan een nieuwe guilty pleasure. Inmiddels wéten we dat die onderweg is: ‘De Bachelor’ is namelijk in de maak. Al maanden gaan er geruchten over welke bekende Nederlander in de show op zoek gaat naar de liefde. Oók dat is inmiddels bevestigd.

Déze BN’er is ‘De Bachelor’

Een paar maanden geleden werd zijn naam al gefluisterd en inmiddels is het nieuws bevestigd: Tony Junior (31) is De Bachelor in het aankomende seizoen van het programma. “Meedoen aan De Bachelor is voor mij nu al een mega-ervaring”, vertelt de dj aan RTL Boulevard. Ook zegt hij na een turbulent liefdesleven precies te weten wat-ie in een partner zoekt én klaar is om zich open te stellen voor de liefde.

Groot avontuur

In een persbericht zegt Tony dat De Bachelor “één groot avontuur” is voor hem. “Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden”, aldus de dj. Tot nu toe is dat nog niet gelukt, wat te maken heeft met zijn “gekke werk”. “Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daar mee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen. Ik ben er klaar voor om in De Bachelor mijn true love te vinden.”

Lees ook
Na ‘Prince Charming’ ook romantiek voor ‘De Bachelorette’? ‘Dít is Gaby Blaasers nieuwe liefde’

Geruchten

Vorig jaar oktober liet Tony Junior al weten het “geweldig” te vinden om de hoofdrol te spelen in De Bachelor, al kon hij toen nog niets bevestigen. “Het is nog in ontwikkeling. Jullie zijn de eersten die het horen”, liet hij destijds weten aan RTL Boulevard. Volgens een woordvoerder van Videoland was er inderdaad “een nieuw seizoen in ontwikkeling, waarin een Bachelor zijn hart openstelt voor de liefde”. Over de kandidaten werd helaas nog weinig losgelaten. “Het is nog niet duidelijk welke vrijgezelle man dat romantische avontuur aandurft.” Kort nadat de geruchten bekend werden, reageerde Maan de Steenwinkel (24) – met wie Tony tot 2019 een relatie had – op zijn vermoedelijke deelname aan De Bachelor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: