Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vers ‘Frozen’-vermaak tijdens quarantaine: dagelijks nieuw avontuur met sneeuwpop Olaf online

Vers ‘Frozen’-vermaak tijdens quarantaine: dagelijks nieuw avontuur met sneeuwpop Olaf online

Vers ‘Frozen’-vermaak tijdens quarantaine: dagelijks nieuw avontuur met sneeuwpop Olaf online

Hij stal de show al in de twee animatiefilms van Frozen, maar vanaf deze week is sneeuwpop Olaf ook de ster in zijn eigen korte filmpjes. Iedere dag komt er een nieuw filmpje online waarin het figuurtje allerlei avonturen beleeft. Een klein cadeautje van Disney voor alle kids die zich thuis kapot vervelen tijdens de semi-lockdown.

De kleine Olaf-show

Onder de naam #AtHomeWithOlaf (Thuis met Olaf) komt er elke dag een nieuwe short online. De filmpjes zijn vanuit huis geanimeerd door Hyrum Osmond en worden eveneens vanuit huis ingesproken door Josh Gad. Hij spreekt ook in de Frozen-films de stem van de olijke sneeuwpop in.

Fun With Snow

In het eerste filmpje Fun With Snow, dat 41 seconden duurt, gooit Olaf met sneeuwballen en wordt hij vriendjes met een kleine sneeuwbal op pootjes. Abonnees van Disney+ kunnen die herkennen uit de eerder uitgebrachte korte film Frozen Fever. In totaal zijn er twintig filmpjes gemaakt en dus worden je kinderen bijna drie weken nieuw Olaf-materiaal voorgeschoteld.

Frozen 2

De megahit Frozen 2, die afgelopen kerst in de bioscopen veel records verbrak, werd half maart als verrassing toegevoegd aan de streamingsdienst van Disney. Dat had eigenlijk pas in juli moeten gebeuren, maar vanwege de coronacrisis werd besloten de release drie maanden naar voren te halen. Disney liet in een verklaring weten het belangrijk te vinden “in deze moeilijke tijden wat plezier naar families te kunnen brengen”.

Lees ook
Fijne traktatie in tijden van coronacrisis: deze streamingsdienst biedt elke dag een gratis (!) film aan

Corona-pandemie

In veel landen, waaronder Nederland, zitten burgers in sociale isolatie vanwege de corona-pandemie. Over de hele wereld zijn bioscopen, theaters en pretparken gesloten. Ook worden er de komende maanden nauwelijks nieuwe films meer uitgebracht; onder meer de blockbusters Mulan, de 25e James Bond No Time To Die en Fast & Furious 9 zijn minimaal een half jaar uitgesteld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still