Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Social distancing filmavond met de meiden: bioscoophit ‘April, May en June’ vanaf nú online te zien

Social distancing filmavond met de meiden: bioscoophit ‘April, May en June’ vanaf nú online te zien

Social distancing filmavond met de meiden: bioscoophit ‘April, May en June’ vanaf nú online te zien

Vlak voor de kerstdagen kwam-ie uit: de bioscoophit ‘April, May en June’. Heb je ‘m nog niet gezien (hóé dan?) of wil je ‘m gewoon nog een keer kijken? Dan hebben we goed nieuws voor je, want je kunt de Nederlandse kaskraker nu streamen vanaf de bank.

Nu zo veel mogelijk binnenblijven onze bezigheid van de dag is, vliegen de traktaties ons om de oren. Zo besloten de makers van Mocro Maffia in tijden van de coronacrisis het tweede seizoen van de hitserie eerder online te zetten, doet Pathé iedere dag een code cadeau waarmee je een gratis film kunt kijken én heeft nu ook Linda de Mol (55) iets leuks voor je in petto. Met de makers van April, May en June is namelijk besloten om de film online beschikbaar te stellen.

Verschillende kanalen

Waar je de film met Elise Schaap (37), Tjitske Reidinga (48) en natuurlijk Linda in de hoofdrol kunt zien? April, May en June is vanaf nu te streamen via iTunes, Pathé Thuis, Ziggo On Demand en KPN.

De tekst gaat verder onder de post.

April, May en June

In April, May en June – een film van Gooische Vrouwen-regisseur Will Koopman en Linda de Mol – is te zien hoe drie halfzussen (Tjitske Reidinga, Elise Schaap én Linda herself) bij elkaar worden geroepen door hun moeder. Leuk nieuws heeft ze echter niet. “Ik ga dood”, horen we haar zeggen in de trailer. “Ik wil eruit stappen, op m’n verjaardag.” De moeder van de drie lijdt aan kanker en wil geen lange lijdensweg. Maar voordat ze euthanasie pleegt, wil ze zeker weten dat er goed voor Jan – haar autistische zoon – gezorgd wordt.

Opnieuw leren kennen

Geen van de drie zussen staan te springen om deze taak op zich te nemen, gezien ze zichzelf allemaal niet geschikt vinden om het te doen. Ze zijn de laatste jaren van hem vervreemd, en óók van elkaar. Ze moeten elkaar dus opnieuw leren kennen.

Lees ook
Linda de Mol moet noodgedwongen programma’s stopzetten

Gouden Film

Binnen negen dagen tijd hebben maar liefst honderdduizend bezoekers de kaskraker in de bioscoop gezien. April, May en June heeft daarmee de Gouden Film-status behaald, zo maakte het Nederlands Film Festival in december bekend.

Hieronder zie je de trailer van de film ‘April, May en June’:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still