Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De app ‘Be Real’ is helemaal hot en happening: dit is het en zo werkt het

De app ‘Be Real’ is helemaal hot en happening: dit is het en zo werkt het

De app ‘Be Real’ is helemaal hot en happening: dit is het en zo werkt het

Misschien heb je het al op andere social media-apps voorbij zien komen. Er is namelijk een nieuwe app die helemaal hot en happening is op het moment: Be Real. Een welkome afwisseling naast al die apps met perfecte beelden.

Twee minuten

De naam van de populaire app zegt het al. Echt zijn is het allerbelangrijkste. Hoe het werkt? Je krijgt op een willekeurig moment van de dag een melding dat je een foto moet maken. Dan heb je twee minuten om een foto te maken van jezelf én van wat je aan het doen bent. Geen filters, geen tijd om allerlei poses uit te proberen of meerdere foto’s te maken: je hebt immers maar twee minuten.

Lees ook
Swipen maar: met dit soort foto’s krijg je meer matches op Tinder en Happn

Random moment

Ben je net een kwartiertje wakker, heb je een stiekeme date of zit je in bad? Be Real kent geen genade en overvalt je op een random moment van de dag. En ja, vaak is dat wanneer het je niet goed uitkomt. Dat is juist wel het leuke van de app. Je ziet ook snel wat je vrienden aan het doen zijn. Op hun beelden kun je dan weer reageren met foto’s van jezelf waarop je een emoji nadoet.

Het klinkt misschien nog een beetje gek of onduidelijk, maar je zult zien dat je binnen een week het ‘Be Realen’ helemaal onder de knie hebt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.  

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images