Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Anouk snauwt nummerkeuze Jan af in TVOH: ‘Ik vind het een heel raar nummer’

Anouk snauwt nummerkeuze Jan af in TVOH: ‘Ik vind het een heel raar nummer’

Anouk snauwt nummerkeuze Jan af in TVOH: ‘Ik vind het een heel raar nummer’

Na acht zenuwslopende auditierondes, waren gister The Battles weer volop aan de gang in The Voice Of Holland. Het team van de Volendammer Jan Smit (35) beet het spits af. Evie en Hilde duelleerden tegen elkaar en daar was Anouk niet over te spreken. ‘Ik was eerlijk gezegd heel blij dat het voorbij was’, vertelt ze. Vooral het door Jan gekozen nummer, viel niet in goede aarde.

Gisteravond namen zangeressen Evie en Hilde het tegen elkaar op in de spannende Battles. De dames zongen een eigen een eigen versie op ‘Some Nights’, een uptempo nummer van de band ‘Fun’. Hun coach Jan koos dit nummer, maar daar is niet iedereen enthousiast over. Medejurylid Anouk verafschuwt het nummer.’Ik vind het een heel raar nummer. Nu weten we ook weer wat voor nummers Jan in zijn Spotify-playlist heeft staan’, vertelt ze.

‘Ik vind het een heel raar nummer’

De blondine vindt het optreden zelfs zo verschrikkelijk dat ze allebei de meiden achter zou laten in deze ronde van The Battles: ‘Ik was heel erg blij dat het voorbij was. Dus ja, als ik zou moeten kiezen… Ja, ik weet het niet. Ik zou het er gewoon bij laten denk ik.’ Jan trekt zich er niks van aan en sneert met sarcastische toon, ‘gezellig’, naar zijn mede-coaches.

De coach is zelf hartstikke enthousiast over het optreden van zijn pupils. Hij vindt dat vooral Eva, met haar 18 jaar, een volwassen stemgeluid laat horen. De volkszanger besluit om haar – ondanks de kritiek van Anouk – mee te namen naar de volgende ronde.

Ruzies in The Voice

Dit is niet de eerste keer dat Jan en Anouk botsen. Zo schreeuwde de blondine in een vorige aflevering keihard: ‘houd je bek Jan’. En in het vorige seizoen clashte ze met rapper Lil Kleine. Ook tussen Waylon en Ali B is het niet altijd koek en ei. Zo hoorde Albert Verlinde van bronnen dat de twee met elkaar op de vuist gingen, vertelde hij aan Shownieuws.

Astma en corona

Anouk zit dit seizoen niet fysiek tussen haar media-coaches in het programma. Dit heeft te maken met haar astma en het risico op corona. De zangeres doet mee vanuit een andere ruimte binnen de studio, maar door de modernste technieken, lijkt het alsof ze er toch bij is.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP