Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Anouk schreeuwt het uit in The Voice: ‘Wát een kut land’

Anouk schreeuwt het uit in The Voice: ‘Wát een kut land’

Anouk schreeuwt het uit in The Voice: ‘Wát een kut land’

Het is hét gesprek van de dag: de bizarre wending in de eerste liveshow van The Voice Of Holland. Ondanks het ongemakkelijke optreden van kandidaat Jasper, is hij dankzij het volk tóch door naar de volgende ronde. Coaches Ali B (39) en Anouk (45), zijn woest en begrijpen er niks van. 

The Voice Of Holland

Vrijdagavond was het eindelijk zover: de eerste liveshow in The Voice. Nederland genoot massaal van de muzikale optredens, maar er was ook een hoop kritiek. De vier juryleden gingen er vanuit dat Jasper het veld zou moeten ruimen, na een ‘ongemakkelijk’ optreden. Dit bleek niet zo te zijn, want de kijkers thuis gunden hem een plekje in de volgende ronde.

‘Wat een kut land’

Met name Anouk ging hierna compleet door het lint: ‘Wat een kut land’, schreeuwt ze vanuit haar rode stoel. ‘Hoe dan? Ik begrijp niet waarom het nog steeds zo is dat het land kiest en niet de coaches. Want dit slaat echt, sorry Jasper, FUCKING nergens op. Really? Zijn jullie helemaal koekoek geworden thuis?!’ Wanneer Martijn het opneemt voor de kandidaat, kan Anouk zichzelf niet meer inhouden. Ze begint zichzelf zelfs te slaan.

Krankzinnige uitslag

Ook mede-coach Ali B is overdondert door de krankzinnige uitslag en komt niet uit zijn woorden: ‘Ik begrijp hier werkelijk… Ik ga niet in discussie. Als zij thuis mogen twitteren over onze keuzes, mag ik ook… Ik moet even verwerken waar ik naar zit te kijken, het is een hele rare situatie.’

Eerder in de aflevering uitte Anouk ook al stevige kritiek na het optreden van Jasper. Ze vindt hem ‘een lieverd’, maar adviseert hem om meer ervaring op te doen: ‘Dit is niet de plek voor jou om te staan. Je moet kilometers maken.’

Kandidaat Jasper

Jasper stond tijdens zijn optreden stijf van de zenuwen en had last van keelproblemen. Eerder in het programma, tijdens de knock-outs, ging zijn optreden compleet de mist in. Hij herpakte zichzelf daarna goed en kreeg tóch een ticket naar de liveshows. Hiermee bewijst de muzikant een groot talent te bezitten, maar dat hij ‘de meest zenuwachtige kandidaat ooit is’, is wel duidelijk.

Lees ook:
Nerveuze Jasper na stilgelegd optreden in ‘TVOH’: ‘Toen ik het terugzag, wilde ik wel door de grond’

Reacties op Twitter

Na de aflevering kreeg de zanger veel meelevende reacties van kijkers.

Maar ook veel Twitteraars zijn het niet eens met de uitslag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Still