Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Angela voelt zich voorgelogen door ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert: ‘Wees dan gewoon een kerel’

Angela voelt zich voorgelogen door ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert: ‘Wees dan gewoon een kerel’

Angela voelt zich voorgelogen door ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert: ‘Wees dan gewoon een kerel’

In ‘Boer zoekt Vrouw’ was te zien hoe Angela zonder moeite aan de kant werd gezet door Geert, waarna de boer al gauw de liefde vond bij ene Wendy. Ook die romance was van korte duur; de akkerbouwer gaat momenteel door het leven met een vrouw die naar de naam Ingrid luistert. De blondine die meedeed aan het populaire datingprogramma, doet nu een boekje open. En wat blijkt? Bepaalde uitspraken van Geert zijn compleet in het verkeerde keelgat geschoten.

Angela flabbergasted

Het was behoorlijk lastig voor Angela om te begrijpen waarom Geert haar aan de kant zette. “Ik was flabbergasted toen Geert zei dat ik te rustig was en hem niet kon bijhouden”, aldus de blondine. “Ik kon de reden niet plaatsen.”

‘Wees gewoon een kerel’

Toch vielen al gauw de puzzelstukjes op zijn plek bij terugkomst van de citytrip: Geert had een nieuwe vlam ontmoet. “Al toen hij bij mij thuis kwam, had ik het idee dat er iets anders was. Hij was koeler, afstandelijker. Zeker weten doe ik het niet, maar ik vermoed dat hij haar toen al had leren kennen”, vertelt Angela. “Wees dan gewoon een kerel en zeg het eerlijk! Voor mijn gevoel heeft hij mij en het programma voorgelogen.”

Nieuwe liefde boer Geert

In een gesprek met KRO-NCRV vertelde boer Geert eerder deze week dat hij opnieuw het liefdesgeluk had gevonden. “Met Wendy is het alweer uit”, aldus de Brabander. “Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.”

Lees ook
‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek weer aan het daten: lukt het deze man wél om haar hart te veroveren?

Familiedrama boer Geert

Hoewel het boer Geert momenteel voor de wind gaat, ging hij een jaar geleden door een extreem zware periode. Zijn verjaardag werd toen namelijk gekenmerkt door een hartverscheurend familiedrama. De akkerbouwer kreeg destijds een dubbele klap te verwerken, zo vertelde zijn buurman erover in Story. Volgens de bron overleed zijn vader volkomen onverwacht, kort voor de 51e verjaardag van de Boer zoekt Vrouw-deelnemer. “Dat kon zijn moeder niet aan”, aldus de buurman in het entertainmentblad. “Je moet bedenken dat die mensen van een andere generatie waren. Die hebben meer dan vijftig jaar alles samen gedaan, en altijd op elkaar gesteund en vertrouwd. Geert zag natuurlijk wel hoe hard de klap van het overlijden van zijn vader bij zijn moeder aankwam, maar hij had het idee dat ze nog wel zou bijtrekken.” Helaas mocht het niet baten. De buurman denkt dan ook dat de pijn haar gewoonweg te veel werd. “Zij is binnen twee weken ook overleden, echt aan verdriet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Boer Geert heeft zijn ‘wauwie’ gevonden! Lees het interview via #linkinbio #bzv #boerzoektvrouw #boergeert #wauwie #wauwfactor

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram