Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wij beginnen nú al met aftellen: dít geliefde ‘GTST’-personage maakt zéér binnenkort een comeback

Wij beginnen nú al met aftellen: dít geliefde ‘GTST’-personage maakt zéér binnenkort een comeback

Wij beginnen nú al met aftellen: dít geliefde ‘GTST’-personage maakt zéér binnenkort een comeback

Er zijn maar weinig acteurs die opduiken in Meerdijk en vervolgens nooit meer een comeback maken. Bas Muijs (Stefano Sanders) hebben we immers al meerdere keren terug zien komen in ‘GTST’, Wilbert Gieske (Robert Alberts) blijft aan de lopende band terugkeren en ook Robin Martens (Rikki Martens) heeft het soapdorp al meermaals opnieuw opgezocht. De volgende in het rijtje is niet lang geleden vertrokken, maar blijft helaas ook niet heel lang hangen. Desondanks kunnen wij niet wachten tot-ie weer te zien is. Wedden dat jij als fan ook héél blij wordt van dit nieuws?

Geliefd ‘GTST’-personage keert terug

Trouwe fans die GTST via Videoland volgen hebben zijn comeback al mogen zien, terwijl televisiekijkers nog even geduld moeten hebben tot ze weer een glimp van het geliefde personage mogen opvangen. Over wie we het hebben? Amir Nazar, die gespeeld wordt door Alkan Çöklü (26). #hearteyes.

Tijdelijke comeback

Om de verwachtingen maar niet al te hoog te leggen, beginnen we met het slechte nieuws. De comeback van Amir is slechts tijdelijk en we zien ‘m ook niet écht Meerdijk binnenwandelen. Maar hey, dat mag de pret niet drukken, want hij is in de aflevering van dinsdag 16 februari (vanaf vandaag te zien bij Videoland) veelvuldig te zien.

Definitief afscheid

Amir duikt op op het laptopscherm van Anton (Joep Sertons) en Linda (Babette van Veen), wanneer ze met hem videobellen in het bijzijn van Nina (Marly van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi). Dan heeft-ie een behoorlijke bom te droppen, want… Amir komt voorlopig níet terug naar Meerdijk. Een paar maanden geleden is het personage van Alkan vertrokken naar het Griekse Lesbos, om daar een steentje bij te dragen op een vluchtelingenkamp. Hij zou eigenlijk maar twee maanden weg zijn, maar nu zijn vriendin Amélie (Bo Maerten) die kant op is gekomen en hij merkt dat-ie onmisbaar is, besluit Amir om daar te blijven.

Jazan

In eerste instantie is Nina op z’n zachtst gezegd níet blij met het nieuws van Amir. Hij is immers de biologische vader van haar zoon Max en lijkt hem zonder moeite achter te laten. Wanneer ze hem nogmaals zijn verhaal laat doen, ziet ze in dat hij hard nodig is op Lesbos. Hij heeft zich onder meer ontfermd over een wees genaamd Jazan, die sinds kort bij hem in huis woont.

Emotioneel moment

Tegen het einde van de aflevering zien we Amir nógmaals op het computerscherm van Anton voorbij komen. Dé huisarts van Meerdijk belt hem om te vragen naar een bepaalde behandeling, waarna er een emotioneel moment volgt. Amir drukt Anton op het hart dat-ie niet kan wachten tot hij en Jazan elkaar ontmoeten, en Amir het jochie kan voorstellen aan ‘zijn opa’.

Afscheid Amir

Begin november maakte Alkan bekend dat hij afscheid nam van zijn rol als Amir Nazar. “Ik ga GTST verlaten!”, viel de acteur met de deur in huis. “Ik heb met zo ontzettend veel plezier en toewijding drie jaar lang de rol van Amir Nazar mogen vervullen en ik ben trots op deze prestatie. Wil ook zeker de te gekke fans bedanken voor alle lieve berichtjes die ik stiekem altijd lees! Hoop dat jullie hebben kunnen genieten van Amir. Nu is het tijd om andere dingen te gaan doen waar ik heel veel zin in heb.” Niet alleen Alkan zelf maar ook de schrijvers van GTST zagen voorlopig geen toekomst meer in het personage. “Na 3,5 jaar vonden schrijvers dat het verhaal is verteld”, vertelde ‘Amir’ aan RTL Boulevard. “En ik ook.”

Lees ook
Fans ‘GTST’-ster Alkan Çöklü in katzwijm door pikante foto van ontbloot bovenlijf: ‘Wát een body’

Bloedstollende maand

Momenteel is het een bloedstollende maand voor fans van GTST. Ludo (Erik de Vogel) is na een lange vermissing eindelijk terug in Meerdijk en lijkt wraak te gaan nemen op Billy (Lone van Roosendaal) en Richard (Edwin Jonker). Ook is de zwangerschap van Demi (Noa Zwan) nog altijd het onderwerp van gesprek. Kiest de familie Verduyn voor adoptie? En raakt Daan (Dorian Bindels) ondertussen zijn dochter kwijt, maar vindt hij ook de liefde bij huisgenoot Tiffy (Cecilia Adorée)? De tijd moet het leren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: RTL