Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jolien blogt: Alpaca kids

Jolien blogt: Alpaca kids

Jolien blogt: Alpaca kids

Is het toeval dat ik het dier de alpaca steeds vaker zie, of is de alpaca trendy aan het worden? Mijn oog viel op de alpaca in een aantal nieuwe kindercollecties. Verwar de alpaca niet met de lama, die is ook leuk, maar de alpaca is schattiger en daarom uitermate geschikt als thema voor in de baby- of kinderkamer!

Ik ben voor de Flairlezers op zoek gegaan naar de leukste kinderkamerproducten van alpaca van dit moment en raakte zo enthousiast dat ik er een extra blog aan wijd op onze eigen site waar ik twee kinderkamers inricht met deze bijzondere producten. Bekijk hier de ‘thema kinderkamer alpaca‘.

De Nederlandse ontwerpster Bora lanceerde kortgeleden haar nieuwe collectie waar ook een aantal alpacaproducten tussen zitten zoals dit alpacabehang, een poster en ook stof van het lieve dier.

Daarna ontdekte ik op Etsy het leuke winkeltje van Piet en Kees met daarin diverse alpacaproducten. Heb ik jullie al enthousiast gemaakt?

Mocht je zelf op zoek zijn naar een bepaald thema voor de baby- of kinderkamer en kun je daar geen producten van vinden, dan kun je ook op de buitenlandse site spoonflower neuzen. Hier worden enorm veel stoffen en behang aangeboden. Vul je zoekwoord in en de mooiste ontwerpen verschijnen in beeld. Bestel losse stof en laat er bijvoorbeeld in Nederland een dekbedovertrek van naaien. De meeste ontwerpen die je ziet kun je ook als behang bestellen. Ben jij heel creatief? Dan kun je zelfs je eigen ontwerp uploaden en je eigen stoffen laten bedrukken via Spoonflower.