Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De Morero’s herenigd! Dít is de eerste trailer van de heerlijke nieuwe film van Linda de Mol

De Morero’s herenigd! Dít is de eerste trailer van de heerlijke nieuwe film van Linda de Mol

De Morero’s herenigd! Dít is de eerste trailer van de heerlijke nieuwe film van Linda de Mol

Ja hoor, er is weer een nieuwe film van Linda de Mol en haar dreamteam – Will Koopman en Frank Houtappels – in aantocht. En dat wordt een feest der herkenning voor fans van het eerdere werk van de drie. ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Divorce’ komen een beetje samen in ‘Alles op Tafel’, maar ook zitten er vleugjes ‘Soof’, ‘De Luizenmoeder’ en ‘Overspel’ in, voornamelijk dankzij de getalenteerde, herkenbare cast. Benieuwd? Dít is de allereerste, zojuist verschenen trailer.

Topcast ‘Alles op Tafel’

In Alles op Tafel spelen Peter Paul Muller en Linda de Mol voor het eerst sinds Gooische Vrouwen weer een stel. ‘Cheryl en Martin Morero’ kruipen ditmaal echter wel in behoorlijk andere personages. Andere grote rollen zijn voor Lies Visschedijk (Soof), Ramsey Nasr (Overspel), Eva Crutzen (Promenade), Waldemar Torenstra (Divorce) en Diederik Ebbinge (De Luizenmoeder, Promenade).

De nieuwe eetclub?

De film, een drama / komedie, gaat over een vriendengroep die zich tijdens een etentje waagt aan een opmerkelijke ‘uitdaging’. Ze moeten allemaal hun smartphone op tafel leggen en alle berichtjes die binnenkomen delen met de groep, om te bewijzen dat zij geen geheimen voor elkaar hebben. Al snel blijkt echter dat ze elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten…

Filmhit

De regie is zoals gezegd in handen van Will Koopman, die ook April, May en June en Gooische Vrouwen regisseerde. Frank Houtappels is verantwoordelijk voor het scenario. Alles op Tafel is een remake van de Italiaanse film Perfetti Sconosciuti, een grote hit in het zuid Europese land. De film won talloze prijzen op buitenlandse festivals en onder meer Griekenland, Spanje, Turkije, Frankrijk, Korea, Hongarije, Mexico, China, Rusland en Duitsland gingen ons al voor met een remake.

Lees ook
Trommel je beste vriendin op voor een filmdate: déze romantische komedie wil je samen kijken

Naar de bios

Alles op Tafel zal vanaf 4 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dat had eigenlijk 30 september moeten zijn, maar door de lange lockdown van eerder dit jaar is het verschijnen van óók deze film uitgesteld. Bekijk de trailer in onderstaande video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still