Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit wil je: Aldi komt met Baileys chocolate lavacake

Dit wil je: Aldi komt met Baileys chocolate lavacake

Dit wil je: Aldi komt met Baileys chocolate lavacake

Het is misschien wel het grootste cliché over ons: wij vrouwen zijn gek op chocola. En de meeste van ons lusten ook wel een drankje (wijntje, anyone?). Budgetsupermarkt Aldi komt nu met the best of both worlds. We presenteren je jouw nieuwe droomdessert: Baileys chocolate lavacake.

Baileys chocolate lavacake

Yes, dat smaakt net zo goddelijk als het klinkt. Een warm chocolade lavacakeje met van binnen romige Baileys. Wat wil een mens nog meer? Tijd om alles te laten vallen waar je mee bezig bent en een sprintje te trekken naar de dichtstbijzijnde Aldi.

Voorraadje in de vriezer

Zoals we van de budgetsupermarkt verwachten, kosten de cakejes geen drol. Slechts €2,50 betaal je voor twee stuks. En je kunt ook gerust een voorraadje inslaan, want je kunt de Baileys chocolate lavacakes in de vriezer bewaren. Je vindt ze in de supermarkt dan ook in het vriesvak (scheelt je weer zoeken, you’re welcome).

Snel klaar

Met een voorraadje van deze overheerlijke cakejes in je vriezer, heb je altijd een perfect toetje bij de hand. Voor als je na de coronatijd weer eens onverwachts gasten over de vloer krijgt, bijvoorbeeld. Je hoeft ze slechts 10 minuten op te warmen in een voorverwarmde oven, en voilà, je kunt ze op tafel zetten.

Lees ook
Dít is het minst favoriete Celebrations-chocolaatje van allemaal

Net als in een restaurant

Wij raden je aan om de Baileys chocolate lavacakes te serveren met een bolletje vanille-ijs. Presenteer het geheel op een mooi opgemaakt bordje en het is net alsof je een dessert in een restaurant eet. Een ervaring die we helaas al heel lang moeten missen. Zo scoor je punten bij je gasten en lijkt het net alsof je úúúren in de keuken hebt gestaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Tagmag | Beeld: Aldi