Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ai! Dit restaurant was zelfs te vies voor ‘De Smaakpolitie’

Ai! Dit restaurant was zelfs te vies voor ‘De Smaakpolitie’

Ai! Dit restaurant was zelfs te vies voor ‘De Smaakpolitie’

In het SBS6 programma De Smaakpolitie neemt Rob Geus elke aflevering een kijkje in de keukens van de Nederlandse horeca. Hoe is het gesteld met de hygiëne? Aan het einde van de aflevering krijgen de gekeurde horecazaken een duimpje omhoog of een duimpje omlaag. Nog nooit eerder kwam het voor dat Rob een keuken te hopeloos voor woorden vond. Tot nu dan.

Whoop whoop! Wat een overval! De Smaakpolitie stond vandaag voor de deur. En wat denk je? Check ✔️ Alles goed! #ommekantje #desmaakpolitie #certificaat #daarwordenwevrolijkvan

A photo posted by Ommekantje (@ommekantje) on

Voor het eerst sinds het programma op de buis kwam heeft Rob Geus een horecazaak geadviseerd om te sluiten omdat het er te smerig was: ‘Ik ben niet bevoegd om keukens te sluiten en dat wil ik ook niet, maar ik heb deze horecaondernemer toch heel dringend geadviseerd de zaak te sluiten totdat alles goed is schoongemaakt,’ aldus Rob.

SBS heeft niet onthuld om welke zaak het ging, maar zeggen dat het bedrijf het advies van Rob heeft opgevolgd.

Rob Geus presenteert sinds 2002 het programma De Smaakpolitie. Hij test niet alleen de hygiene van horecazaken, maar ook van studentenhuizen en heeft al heel wat viezigheid gezien. Dat hij voor het eerst in 128 afleveringen adviseert dat het beter is om een restaurant tijdelijk te sluiten suggereert dat het nogal een smerige boel geweest moet zijn.

Lees ook:

Wat?! Je wast waarschijnlijk al je hele leven je handen verkeerd!

Tip: 5 dingen die je héél goed kunt schoonmaken met een tandenborstel!

Zo wordt schoonmaken leuk!

 

Bron: rtlnieuws.nl