Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aha: op deze manier verwijder je jouw ‘verder kijken’-lijst en kijkgeschiedenis op Netflix

Aha: op deze manier verwijder je jouw ‘verder kijken’-lijst en kijkgeschiedenis op Netflix

Aha: op deze manier verwijder je jouw ‘verder kijken’-lijst en kijkgeschiedenis op Netflix

Soms heb je van die dagen: na eindeloos scrollen en van alles aanklikken op Netflix besluit je toch maar voor een oude vertrouwde serie te gaan. Dat je die al honderd keer gezien hebt, maakt even niet uit. Wat wel uitmaakt, zijn al die half afgekeken series in je ‘verder kijken’-lijst op je account. Hoe kom je daar van af? We got you! 

Verder kijken

Het blijkt dus echt supersimpel te zijn om je ‘verder kijken’-lijst op te schonen. Je moet alleen even Netflix downloaden op je smartphone. Vervolgens klik je op de drie puntjes onder een titel. In het menu kies je dan de optie ‘verwijderen uit rij’. Et voilà.

Lees ook
Netflix Originalhit van het moment: ‘Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.’

Kijkgeschiedenis

Je kunt ook je kijkgeschiedenis wissen. Schaam je je voor de kinderserie die je volledig hebt gebinged? Of krijg je de hele tijd stomme aanbevelingen voor series die niet meer je smaak zijn? Doe dan het volgende.

Dit keer moet je Netflix openen via je browser. Op de pagina ‘account’ open je ‘profiel en ouderlijk toezicht’. Kies hier natuurlijk het profiel waarvan je de kijkgeschiedenis wilt verwijderen. Vervolgens klik je op ‘kijkactiviteit’. Alles wat je ooit hebt bekeken, is op deze pagina te zien. Tot slot kun je op het pictogram klikken om een titel te verbergen. Dat kan een aflevering zijn van een serie, maar ook de hele serie. Daarnaast is er de mogelijkheid om alles weg te doen, dan klik je op ‘alles verbergen’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images