Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Trommel je beste vriendin op voor een filmdate: déze romantische komedie wil je samen kijken

Trommel je beste vriendin op voor een filmdate: déze romantische komedie wil je samen kijken

Trommel je beste vriendin op voor een filmdate: déze romantische komedie wil je samen kijken

Een filmavond met vriendinnen is áltijd goed voor je humeur. Netflix hoopt je dan ook op te beuren met een gloednieuwe komedie die draait om twee beste vriendinnen, de liefde en genieten van het leven. Dus pak je agenda er maar bij: plannen die date!

Doodleuk

Vanaf 2 september al zie je Afterlife of the Party bij de streamingsdienst en zeg eerlijk: dat klinkt toch als een zalige wegkijker? Maar hou je vast, want hij begint wel een beetje cru: het hoofdpersonage gaat dood. Dus.

Feestbeest

Ja, dat klinkt een beetje weird, maar echt, het gaat hier om een ‘leuke’ en vrolijke film. Afterlife of the Party draait om sociale vlinder Cassie, die – anders dan haar beste vriendin Lisa – gek is op feesten, uitgaan, party’en en… hadden feesten al genoemd? Half dronken begaat ze na weer een heftige fuif de grootste ‘partyblunder’ ooit: ze sterft na een val in haar badkamer.

Hemels vermaak

Ze krijgt dankzij een hysterische beschermengel met zwaar Brits accent een kans om alle fouten die ze op aarde heeft gemaakt recht te zetten. Ze heeft vijf dagen de tijd om zich opnieuw te verbinden met haar geliefden en te bewijzen dat ze het waard is om een plekje in de hemel te krijgen (want de hel, da wil ge nie). Lisa, naar wie ze niet luisterde, haar moeder, met wie de band niet bepaald sterk is, en haar vader, naar wie ze te weinig omkeek.

Lees ook
Voor alle fans van ‘A Star Is Born’: Lady Gaga schittert in nieuwe film

Bekende gezichten

Cassie wordt gespeeld door Victoria Justice, een voormalig Nickelodeon-ster bekend van series als Victorious en Zoey 101. Beste vriendin Lisa is actrice Midori Francis, die afgelopen kerst onze harten stal in de überzwijmelserie Dash & Lily. En kijk eens goed naar de vader van Cassie, doet die toevallig een belletje rinkelen? Het blijkt niemand minder dan Adam Garcia, dé hunk uit de romcom-klassieker Coyote Ugly (2000). Welkom terug, knapperd!

De Netflix Original ‘Afterlife of the Party’ staat vanaf 2 september op Netflix. Bekijk de trailer in onderstaande video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: YouTube | Beeld: Still