Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aftellen! Nieuwe trailer van ‘The Handmaid’s Tale’ schroeft spanning giga op

Aftellen! Nieuwe trailer van ‘The Handmaid’s Tale’ schroeft spanning giga op

Aftellen! Nieuwe trailer van ‘The Handmaid’s Tale’ schroeft spanning giga op

Het nieuwe seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ is vanaf 6 juni weer te zien op Videoland, een dag na de start van de nieuwe reeks in de VS. Die datum komt met rasse schreden dichterbij en een nieuwe trailer licht een nieuw tipje van de rode cape op over wat ons in juni te wachten staat.

Meeslepender dan ooit

In het derde seizoen lijkt de revolutie waar je vanaf dag één al op hoopt eindelijk te beginnen, wat de nieuwe afleveringen meeslepender dan ooit zullen maken. Zelden waren we zó excited bij het zien van een nieuwe trailer; de spanning is nú al om te snijden.

Cliffhanger

Weet je nog hoe we seizoen twee zijn geëindigd? Offred en Ofglen hadden de kans te ontsnappen uit Gilead. Offred kon het echter niet over haar hart verkrijgen om Gilead te verlaten zonder haar dochter en dus gaf ze haar pasgeboren baby mee aan Ofglen in de hoop het een beter leven te geven. Zelf bleef ze achter om te gaan zoeken naar haar eerstgeboren kind.

Lees ook
Bridget Jones gone bad: duistere Renée Zellweger in nieuwe thrillerserie op Netflix

In opstand

Offred heeft ondertussen niet stilgezeten. Het lijkt erop dat ze Gilead van binnenuit probeert te verwoesten en zoekt haar bondgenoten in een bijzondere hoek. Zien we dit nu goed: Serena en Offred die samenwerken tegen de onderdrukkers?

Nieuwe afleveringen van ‘The Handmaid’s Tale’ verschijnen vanaf 6 juni wekelijks op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still