Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Rennen naar de Action: schattige tuinbeeldjes met onesies aan (dit moet je zien om te begrijpen)

Rennen naar de Action: schattige tuinbeeldjes met onesies aan (dit moet je zien om te begrijpen)

Rennen naar de Action: schattige tuinbeeldjes met onesies aan (dit moet je zien om te begrijpen)

Wij houden van de Action! Naar binnen gaan voor één ding en terugkomen met allerlei spulletjes is eerder regel dan uitzondering. En af en toe hebben ze weer een artikel dat extra in het zonnetje gezet mag worden. Want zeg nou eerlijk: hoe leuk zijn onderstaande tuinbeeldjes met onesies?

Guilty pleasure

Oké, ze zijn misschien een beetje fout. Maar deze guilty pleasure kan ook prima ietwat verstopt in de achtertuin worden gezet. Want ja, ze zijn ook wel heel schattig, toch? De Action schrijft in ieder geval: “Niet alleen mensen zijn gek op onesies. Dit diertje loopt er graag de hele dag in. Zet hem gezellig in de voortuin bijvoorbeeld, zodat hij alle gasten kan begroeten.”

Lees ook
Dé finishing touch van je woonkamer of tuin: Actions hangstoel

Verschillende leuke outfits

Volgens de Action is er keuze uit ‘verschillende leuke outfits’. Zo zien we het vosje (of is het een hondje?) in een varken-, eenhoorn-, haai- en een kikkeronesie. Voor ieder wat wils, want wat je er ook van vindt. De kleurtjes zijn in ieder geval vrolijk en lekker zomers.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Action | Beeld: Getty Images, Action