Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De actie van deze vrouw tegen homohaat is adembenemend mooi!

De actie van deze vrouw tegen homohaat is adembenemend mooi!

De actie van deze vrouw tegen homohaat is adembenemend mooi!

Wat doe je als je buurvrouw overduidelijk anti-LGBT is en jij het daar vanzelfsprekend totaal niet mee eens bent? Je kunt allerlei acties op touw zetten, agressief worden of een gesprek aangaan. Maar de actie van déze Amerikaanse vrouw is het beste en mooiste statement wat ons betreft. Wauw!

Haat
Het overkwam Lexi Magnusson uit Washington. Haar nieuwe buurvrouw uitte op een niet zo subtiele wijze haar afkeer tegen de LGBT. Ook deed ze uit de doeken dat ze zelfs haar vorige woonplaats achter zich had gelaten om met haar kinderen naar Washington te verhuizen. De reden? Ze wilde haar kinderen ‘beschermen’ tegen de homoseksuele medemens. Hier was Lexi zo door geshockeerd, dat ze besloot haar mening niet langer onder stoelen of banken te steken.

Passief agressief
Lexi deelde haar mening over homoliefde op een prachtige en inspirerende manier. Zonder woorden en zonder agressie, maar met een hele duidelijke boodschap. In plaats van haar huis te versieren met kerstverlichting, hing de Amerikaanse dame namelijk 10.000 lichtjes in regenboogkleuren in haar tuin. Op Reddit deelde ze de foto, met als bijschrift: “Our new neighbors are bigots. Since regular aggression leads to assault charges, I went with passive aggression. 10,000 lights later.”

Bekijk de foto hieronder. Prachtig, toch?

lgbt

Bron: NSMBL, Reddit

Lees ook: