Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 8 tekenen dat je een bridezilla aan het worden bent

8 tekenen dat je een bridezilla aan het worden bent

8 tekenen dat je een bridezilla aan het worden bent

Het huwelijksseizoen is geopend en misschien ben jij dit jaar wel aan de beurt. Uiteraard heb jij je als aanstaande bruid voorgenomen om niet te transformeren in een gierende hysterica, en zo geschiedde. Jij bent nog steeds beheerst, kalm en vriendelijk. Of toch niet?

1. Je schoonmoeder vraagt of je later deze week zin hebt om een hapje te eten en je flipt volledig. ‘Waarom moet je je overal mee bemoeien!? Waarom!? Het is mijn bruiloft – DE MIJNE – en ik zit niet te wachten op jouw ouwe, muffe sluier.’ Later blijkt natuurlijk dat ze je het hoogstpersoonlijke (lees: dure) bruidscadeau graag persoonlijk wilde geven.

2. Overal waar je binnenkomt, bieden mensen je direct een glas wijn aan ‘om je wat te kalmeren’.

wijn4

3. Je hebt je bruidsmeisjes al verrassend lang niet gezien. Je getuigen trouwens ook niet. Bijna alsof ze je uit de weg gaan…

4. Koolhydraten zijn je vijand nummer 1 en snacken doe je alleen maar met wortels en selderij. Lunchen trouwens ook. Je droomt al weken over tosti’s.

carbs

5. Tijdens het plannen van het diner moet de ceremoniemeester je helpen herinneren dat je verloofde allergisch is voor garnalen. Jullie zijn al ruim acht jaar samen.

6. Je belt je oom Hans om hem te vertellen dat hij niet z’n gebruikelijke spuuglelijke rode regenjasje aan mag doen – ‘ja, je weet dat ze onweer voorspellen, FIJN DAT JE ME DAAR EVEN AAN HELPT HERINNEREN!’- omdat dat vloekt met het kleurenpalet van de bruiloft.

crazy

7. Je hebt je ceremoniemeester regelmatig zien lurken aan een heupflacon tijdens jullie dagelijkse (ja, dagelijkse – je houdt de touwtjes graag stevig in handen) meetings.

8. Je ligt ’s nachts te tobben of de handdoekjes van de toiletten op de receptie niet vloeken met het kleurenarrangement voor het buffet.

 

Lees ook:

Afbeeldingen: giphy