Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze 7 struggles herkennen alle brildragers sowieso!

Deze 7 struggles herkennen alle brildragers sowieso!

Deze 7 struggles herkennen alle brildragers sowieso!

Herinner je je de dag nog dat je voor het eerst een bril kreeg? Plots waren bomen niet langer een groene vlek op een stam, maar zag je daadwerkelijk blaadjes en takken. En die stenen muren? Die waren ineens voorzien van bakstenen! Eeuwig dankbaar voor de uitvinding van de bril, maar het dragen ervan brengt ook wat ongemakken met zich mee.

Deze 11 dingen herkent iedere brildrager sowieso. The struggle is real!

Zwemmen betekent niets zien.
Die waterrat in jou is flink getemperd sinds je een bril op je snufferd hebt staan. Want een plons nemen mét bril is onmogelijk, aangezien je het ding óf verliest óf er zoveel spetters op komen dat je toch niets meer ziet. Tsja, dan is de lol er snel van af.

Plassen in het holst van de nacht is levensgevaarlijk
Want probeer in het pikkedonker maar eens je bril te vinden. Mission impossible.

Make-up opdoen is een fikse uitdaging
Je moet bijna met je gezicht op de spiegel geplakt zitten, wil je scherp kunnen zien of je eyeliner recht zit. En dan nog is het vrij lastig om je gezicht van een mooi make-uppie te voorzien.

Scheren onder de douche
Hier kunnen we kort over zijn: scherpe scheermesjes en een bad view zijn een hele slechte combinatie. Lees: pleisters en bloederige taferelen. Ouch.

Zweterige brillenglazen
Totaal niet charmant, maar in de zomer beslaan je glazen bij de minst of geringste inspanning al. Probeer dan nog maar eens leuk te lachen naar die knappe guy op het terras.

Fietsen in de regen
Fietsen terwijl de regen met bakken uit de hemel valt – of jezelf op wat voor manier dan ook voortbewegen in de regen – is vrijwel onmogelijk. Want binnen no time zijn er zóveel druppels op je brillenglazen terecht gekomen, dat je niets meer ziet. En ja, zodra je je glazen hebt drooggemaakt heb je de eerste druppels alweer op je glazen gevangen. Verhuizen naar Malibu dan maar?

Zoenen
Probeer maar eens iemand hartstochtelijk te kussen, terwijl er een object tussen jullie in zit. Inderdaad, dat voelt helemaal niet fijn én is totaal niet praktisch. En toch die je die bril niet af, want je wilt natuurlijk wel van je knappe uitzicht kunnen genieten. En daar geven we je groot gelijk in!

Lees ook: