Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 x handige tuin tools

5 x handige tuin tools

5 x handige tuin tools

Zet de bloemetjes buiten, sla aan het tuinieren. Een beetje snoeien, onkruid wegtrekken en bladeren vegen.. Ook als je geen groene vingers hebt, een beetje rommelen in de tuin doet wonderen voor het humeur!

Tuinschort

Tuinschort

Van een hark of schepje tot plantenspuit en zaadjes.. Dit groene tuinschort (€ 10,47) heeft zes vakjes en is dus reuze handig om al het klein gereedschap voor tijdens het tuinieren in op te bergen en snel bij de hand te hebben.

Tuinhandschoenen

Handschoenen

Voor een goede grip en bescherming bij het plaatsen van planten, het wieden van onkruid of het harken van bladen: handschoenen met bloemenprint van Laura Ashley (€ 17,95).

Kweken

Zaadjes planten

Voor de beginners onder ons, een handig kartonnen kweekpotje met peterselie zaden (€ 1,-) of een XXL groeipot (€ 5,-) om eigen aardbeien in te kweken.

Gereedschap

Gereedschap

Gereedschap dat goed van pas komt tijdens het tuinieren: een praktisch harkje (€ 12,95) voor het bijeenharken van blad en onkruid, een bloemenschepje (€ 8,95) om plantjes te planten en een snoeischaar (€ 15,95) voor het knippen van struiken en twijgen.

Gieter

Gieter

Onmisbaar in de tuin is een gieter (€ 14,-). Naast het water geven van de planten kun je het ook gebruiken als leuke woondecoratie. Je kunt er zelfs een bloemetje in planten!

Wat is jouw favoriete tool voor in de tuin?