Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit zijn de 5 populairste gerechten op Instagram

Dit zijn de 5 populairste gerechten op Instagram

Dit zijn de 5 populairste gerechten op Instagram

Maak jij je ook wel eens schuldig aan een foodgram? Een foto van een heerlijk uitziend gerecht dat je koud laat worden terwijl je de perfecte Instagram foto maakt…? Je bent niet de enige! Instagram staat vol met foto’s van foodporn! Een aantal gerechten wordt echter veel vaker gefotografeerd dan anderen. Benieuwd naar de top 5? Hier komt ie!

Bron: spoonuniversity.com

Salade

Op nummer 5 staat de salade. Want zeg nou eerlijk, wat heb je er aan om gezond te eten als vervolgens niemand weet hoe goed je bezig bent? Snel delen dus op Instagram! En het grote voordeel van dit gerecht is natuurlijk dat salades al koud zijn, je kunt dus rustig de tijd nemen om een foto te maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je eten koud wordt.

Kip

Kip wordt, in al zijn variaties, ook ontzettend vaak gefotografeerd. Typ maar eens: #chicken in op Instagram en het water loopt je waarschijnlijk in de mond. Onderstaand gerecht met kip en venkel gaan wij in elk geval ook eens proberen te maken!

Sushi

Sushi staat op nummer drie in de top 5, het is dan ook een heel fotogeniek gerecht. Heb jij je sushi al wel eens op Instagram gezet?

IJs

Dat ijs op nummer twee staat is vast geen verrassing, want bijna iedereen is dol op ijs! Schepijs, sorbetijs, waterijs… het is in alle variaties even lekker en levert je bijna altijd een geslaagde foto op. Wel oppassen dat je ijsje niet smelt terwijl je de foto neemt, want dat zou zonde zijn!

Pizza

Het gerecht dat het meeste gedeeld wordt op Instagram is… even wachten… pizza! Vooral met tomaatjes en gesmolten kaas is de pizza zeer fotogeniek, de perfecte #foodporn dus: