Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 musthaves voor bij de bbq

5 musthaves voor bij de bbq

5 musthaves voor bij de bbq

Organiseer je een barbecue met vrienden? Met deze handige tools wordt het gegarandeerd een succes!

Servetten

Barbecueën wordt voor de grap niet voor niets vaak barbeknoeien genoemd. Wees daarom op al het geknoei voorbereid met keukenrollen en servetten.
Servetten, € 3,95

servettenSchoonmaakborstel

Is het feestje voorbij? Dan moet er schoon gemaakt worden. Gelukkig bestaan er professionele reinigingsborstels voor de barbecue waarmee je zelfs het meest hardnekkigste vuil verwijdert.
Schoonmaakborstel, € 4,95 

schoonmaakborstelServies

Vind je het zonde om je servies naar buiten te slepen? Schaf dan een set aan van plastic. Bijvoorbeeld deze vintage set van Jamilie Oliver. Ook handig om mee te nemen als je gaat picknicken of voor een dagje strand. De glazen kunnen gewoon in de vaatwasser.
Servies, € 29,95

serviesVuurkorf

Met een vuurkorf maak je het extra gezellig in je tuin. Deze vuurkorf zet je makkelijk aan met wat aanmaakhout op de bodem, samen met en aanmaakblokje. Als er eenmaal vlammen ontstaan, kun je er extra houtblokken bijleggen.
Vuurkorf, € 18,50

tuinkorfBbq tools

Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt ook als je gaat barbecueën. Met deze 5-in-1 bbq tool van roestvrij staal ben je meteen klaar voor het echte werk. Draaien, prikken, opscheppen, verplaatsen… Appeltje-eitje!
Bbq-tool, € 15,95 

bbq-tool

 

Welk product of item is door jou onmisbaar tijdens een bbq?