Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 x leuke kinderfeestjes buiten organiseren

5 x leuke kinderfeestjes buiten organiseren

5 x leuke kinderfeestjes buiten organiseren

Moet je binnenkort een kinderfeestje organiseren? Ga lekker met ze naar buiten, de natuur in! Flair heeft de leukste adressen voor je op rij gezet!

Survival

Zin in een dagje avontuur? Bij Sec Surivals in Almere kunnen jongens en meisjes van 5, 6 en 7 jaar boogschieten, de spaghettibrug overwinnen, kruipen door camotunnels, een klimwand bedwingen, de junglebrug over en nog veel meer. Vies worden hoort erbij! Ook voor oudere kinderen zijn er diverse mogelijkheden.
www.sec-survivals.nl

Schatten zoeken

Is jouw kind een echte speurneus? Laat hem of haar met vriendjes en vriendinnetjes in de bossen van Wageningen met een GPS zoeken naar verborgen schatten. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
www.jati.nl

Het wad op!

Tweemaal per dag valt het Wad droog en kun je dit prachtige natuurgebied ontdekken onder leiding van een gids.
www.waddenvereniging.nl

Edelherten spotten

Samen met de boswachter ga je op pad in het moerasgebied van de Oostvaardersplassen om de edelherten te spotten. Heb je een feestje in oktober? Dan is het al helemaal de perfecte timing, want dan begint de zogenaamde bronstijd bij de herten. Ze maken daarbij een geluid wat burlen wordt genoemd.
www.staatsbosbeheer.nl

Picknicken in het bos

In de bossen en beken rond Leusden kun je allerlei dieren spotten. Leuk: haal eerst een goed gevulde picknickrugzak bij theehuis MonChouette.
www.monchouette.nl

Beeld: Mom.me + Bashplease