Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 11 leuke cadeautjes wanneer je de jarige niet zo goed kent

11 leuke cadeautjes wanneer je de jarige niet zo goed kent

11 leuke cadeautjes wanneer je de jarige niet zo goed kent

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: een uitnodiging van een persoon die je eigenlijk TOTAAL niet goed kent. Maakt dat het feestje minder leuk? Vaak niet! Je bent uitgenodigd als vriendin van…, zusje van… of omdat je gewoon een leuke feestganger bent, toch? Maar wat neem je in vredesnaam mee als presentje voor de gastvrouw? 

We gaan er even van uit dat het over een vrouw gaat. Vrouwen verwachten nu eenmaal leuke cadeautjes, het zit in ons bloed. Oops, guilty… Daarom geven we ook liever écht leuke cadeautjes. Hoe zoek je nou een supertof cadeautje uit?

Wat vinden (bijna) alle vrouwen leuk? 

Sommige onderwerpen zijn gemakkelijk te kiezen. Iets met beauty, food of booze werkt altijd. Een set om lekkere cocktails te maken? Altijd leuk! Chocolade? Duh!

Humor maakt het persoonlijk 

Een grappig cadeautje zorgt ervoor dat er toch persoonlijkheid in zit. Wil je een gezichtsmasker cadeau doen? Kies dan een variant met koffiesmaak!

Interieur scoort altijd 

Ook al ken je de smaak van de persoon in kwestie niet goed, veel interieurobjecten zijn vrij neutraal en toch tof. Iedereen heeft een huis en iedereen maakt daar graag een gezellige plek van.

Onze 11 ideetjes voor om de awkwardness te vermijden op dat verjaardagsfeest vind je hier:


Lees ook: