Tussen de lakens: deze gênante momenten kennen we allemaal Beeld Getty Images
Tussen de lakens: deze gênante momenten kennen we allemaalBeeld Getty Images

Tussen de lakens: deze gênante momenten kennen we allemaal

Seks is vaak leuk, spannend en fijn. Maar hoe je het ook wendt of keert: het kan er niet áltijd steamy aan toegaan. Dat is helemaal niet erg, want ongemakkelijke momenten tijdens de seks hebben we allemaal.

We zetten de meest herkenbare, ongemakkelijke momenten tussen de lakens voor je op een rijtje.

Wisselen van standje

Lig je lekker een potje te rampetampen, wil hij, zij, die óf jij wisselen van standje. Van een beetje afwisseling is nog nooit iemand slechter geworden, maar het moment tussen de twee verschillende standjes in kan behoorlijk ongemakkelijk zijn. ‘Oh, je wilde…?’

Vaginale geluiden

Veel vrouwen hebben het zweet, alleen al bij het idee dat hun vagina voor, tijdens of na de seks een geluid produceert, op hun voorhoofd staan, maar eigenlijk is het heel normaal. Vaginale geluiden worden namelijk veroorzaakt doordat er tijdens de seks lucht in de vagina wordt gebracht. No worries dus, de eerstvolgende keer dat je voor apegapen ligt en je vajayjay opeens geluid produceert.

Andere plek

Niet alleen bij vaginale seks, maar ook bij anale seks kunnen ongemakkelijke momenten ontstaan. Bij anale seks vindt de penetratie nu eenmaal op een andere plek plaats, waardoor het best eens kan gebeuren dat je wat bruins ziet. Het klinkt vies, maar eerlijk is eerlijk: het is ook bést logisch.

Zweten tijdens de daad

Afhankelijk van hoe steamy jullie het tussen de lakens willen hebben, kan een flinke vrijpartij een hele work-out zijn. Soms is het zelfs zo intensief dat je een zoute druppel op je gezicht krijgt. Sexy is het niet, maar ach: voor wat, hoort wat. Toch?

De geur

Seks ruikt niet naar roosjes. Toch zijn we vaak enigszins verbaasd als er voor, tijdens of na de seks een ietwat muffe geur in de kamer hangt. Deze geur ontstaat door een combinatie van zijn sperma en jouw vaginale afscheiding. Als die twee samenkomen, vindt er een chemische reactie plaats en dat zorgt voor een compleet nieuwe geur, die we soms als onprettig ervaren. There, we said it.

De natte vlek

Aan de natte vlek hoeven we eigenlijk maar weinig woorden vuil te maken, want we kennen hem allemaal. Toch is wat je ermee doet een ander verhaal, want ‘even snel weg’ krijg je ‘m niet. Dus daar lig je dan, in die natte vlek. Het hoort er allemaal bij.

Fabienne KamphuisGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden