Koppel in bed Beeld Getty Images
Koppel in bedBeeld Getty Images

Try before you die: volgens onderzoek wil iedereen dít eens uitproberen in bed

We fantaseren er allemaal op los — de een wat meer dan de ander — en daar is niks mis mee. Anno 2023 voelen we ons vrij om onze seksuele verlangens te bespreken. Reden genoeg om onderzoek te doen, dacht de Amerikaanse krant The Stranger. Wat blijkt? Er is één seksuele handeling die iedereen al te graag wil uitproberen...

Tijd om je partner effe een appje te sturen.

Pegging, pegging you

Grofweg 3600 mensen deden mee aan het onderzoek van de krant. De respondenten waren allesbehalve verlegen en vertelden maar al te graag over hun sekslevens en seksuele verlangens. Van masturberen tot seks hebben met een collega: alles kwam aan bod. Kinks en fetisjen werden besproken, maar ook het belang van SOA-testen. (Very important!)

Op de vraag: “Welke seksuele handeling wil je proberen voordat je dood gaat?” kwamen allerlei interessante antwoorden naar boven. Toch sprong één antwoord eruit, namelijk: pegging.

De exacte cijfers hebben we niet, maar de onderzoekers gaven aan dat er vrij veel mensen ‘pegging’ graag willen uitproberen. Ben je niet zo bekend met de term? Wij leggen even uit.

Klaarkomen door anale seks?

We helpen je een handje met deze tips

Seksles

Goed, maar wat ís pegging? ‘Pegging’, of peggen, is het gebruiken van een voorbinddildo (aka een strap-on) om iemand anaal te bevredigen. Hoewel ieder persoon, ongeacht diens geslacht, kan experimenteren met anale seks en voorbinddildo's, wordt de term veelal gebruikt voor heterostellen.

Als men het back in the day had over peggen, bedoelden ze meestal de seksuele handeling waarbij een vrouw een man penetreert met een strap-on. Afijn, iedereen kan het doen. Zolang er een voorbinddildo in het spel is, kan er worden gepegd!

Fantasieën

Het is niet de eerste keer dat peggen onder de aandacht komt. Zes mannen vertelden eerder al aan Men's Health over het genot van peggen en hun ervaringen. Uit een Canadees onderzoek uit 2016 blijkt dat 54 procent van de mannen fantaseert over seksueel gedomineerd worden door hun partner en dat 10 procent van de vrouwen hun partner hebben gepegd.

Kortom: peggen is hot! Are you in?

Bron: Hello Giggles, Marie Claire

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden