seks Beeld Getty Images
seksBeeld Getty Images

Oh boy: dit is het gemiddelde aantal bedpartners van Nederlandse mannen

Mannen kunnen nog weleens opscheppen over hun bodycount. In het vervolg komen ze daar niet meer zo makkelijk mee weg. Er is namelijk een onderzoek gedaan naar het gemiddelde aantal bedpartners van mannen over de hele wereld, waaronder ook ‘onze’ Nederlandse guys.

En dat aantal is waarschijnlijk lager dan je denkt.

Leeftijd eerste keer seks

Onderzoekscentrum Manual onderzocht het gemiddelde aantal bedpartners van mannen in 35 verschillende landen. Ook kwam het onderzoekscentrum erachter hoe oud de gemiddelde man is bij zijn eerste keer tussen de lakens. De meeste mannen, of jongens moeten we dan eigenlijk nog zeggen, zijn tussen de 17 en 18 jaar oud. In IJsland ligt dat gemiddelde een stukkie lager. IJslandse jongens rampetampen gemiddeld al vanaf 15 jaar oud (jong!).

Gemiddelde aantal bedpartners

Turkije staat bovenaan op de lijst van het gemiddelde aantal bedpartners. Turkse mannen hebben namelijk zo’n 14,5 bedpartners in hun leven. Daarna volgen Australië en Nieuw-Zeeland. In India en China halen ze minder fratsen tussen de lakens uit. Gemiddeld hebben mannen uit deze landen namelijk ‘maar’ drie bedpartners.

Nederlandse mannen

Oké, dan zijn we wel erg benieuwd naar Nederland. Wat spookt de gemiddelde Hollander uit? Nou, not too much. Hollandse mannen staan vrij laag in de lijst, namelijk op plek 26 van de 35. Gemiddeld hebben Nederlandse boys zeven bedpartners in hun leven. Onze buurlanden liggen redelijk op één lijn, in Frankrijk is het gemiddelde acht en in Duitsland zes.

Bron: Girlscene

Fleur HartmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden