Best friends Beeld GettyImages
Best friendsBeeld GettyImages

Met deze zeven tips heb je een fantastische Galentine’s Day

Galentine’s Day, de dag waarop vrouwen hun vriendschappen vieren door samen tijd door te brengen. Geen idee wat je moet doen? Doe hier inspiratie op!

Wist je dat Galentine’s Day op 13 februari valt? Eén dag voor Valentijn dus.

Galentine’s Day

  1. Plan een schilderdagje in en schilder elkaar na. Je hoeft zeker geen Picasso te zijn om dit te doen. Het is het al waard als je achteraf samen om het resultaat kan lachen.
  2. De sauna is een heerlijk relaxmomentje, vooral na een massage. Als ieder een klein bedrag neerlegt, kun je er zelfs een privézwembad bij huren. Een dag die volledig in het teken staat van selfcare!
  3. Laat je ogen fotograferen en de kleuren van jullie irissen samensmelten. Dit kan in verschillenden kunsthallen, maar ook in de markthal in Rotterdam. Een mooi moment van verbintenis om op terug te blikken.
  4. Breng de dag lekker thuis in pyjama's door, terwijl jullie hartvormige pizza's bakken. Laat de muziek door het huis galmen en dans erop los!
  5. Schrijf gedichten voor elkaar waarin staat wat jullie favoriete traits zijn van elkaar en lees dit in een kringetje op. Zo groeien jullie alleen maar dichter naar elkaar toe.
  6. Maak een colourplate : iedereen neemt een dienblad mee waarop je allerlei eten in dezelfde kleur serveert. Zó instagramworthy én ook nog eens lekker!
  7. Houd een high tea. Dit kan in een restaurant maar als je op zoek bent naar een low budget activiteit kun je dit makkelijk thuis organiseren met zelfgebakken cupcakes, sandwiches en je allermooiste servies. Enjoy!

Bron: Independent

Halima TamimiGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden