Dirty talk Beeld Getty Images
Dirty talkBeeld Getty Images

Met deze 5 tips word je een pro in dirty talk

Dirty talk, je bent er helemaal weg van of vindt het zwaar awkward. Dat het even ongemakkelijk kan voelen, is best begrijpelijk. Want ja, wat moet je zeggen? En vindt je lover het wel sexy? Met deze tips valt het in de smaak, bij jullie allebei.

Geef je mond een gooi

Het grootste probleem is vaak dat we teveel nadenken. Ontspan en zeg dingen waar je je fijn bij voelt. Floept er een keer iets uit, dat in je hoofd sexier veel sexier klonk? No worries, kan gebeuren. Eén rare of gekke zin zal de pret echt niet meteen drukken. Dus wees niet bang en zeg wat er in je opkomt!

Spreek je gevoelens uit

Vind je dat moeilijk? Begin met kleine stapjes. Geniet jij van iets wat jou partner aan het doen is? Zeg het dan! Een “Ja, ga zo door”, kan al genoeg zijn. Aan het begin kan het wat awkward voelen, maar jouw lover zal het enorm waarderen als je hem of haar complimenteert. Om deze reden zal het hem of haar vaak ook niet eens opvallen dat het voor jou misschien wat awkward was om te zeggen. Gewoon doen dus!

Gebruik je fantasie

Weet je echt niet wat je moet zeggen? Fantaseer er dan op los. Doe je ogen dicht, beeld de dingen in die je leuk en fijn vindt tijdens het vrijen én omschrijf deze vervolgens uitvoerig aan je lover. Vind je kusjes in de nek fijn? Moedig je partner dan met dirty talk aan om dit te doen. Help je partner, vertel hem of haar in een sexy stem waar je behoefte aan hebt en hij of zij doet het verdere werk. Tada, you did it: dirty talken en krijgen wat je wilt tegelijk.

(Dirty) talk is the key

Goede communicatie tussen jou en partner zorgt voor de beste vrijpartij. Natuurlijk is het geen theekransje en moet je geen ellenlang verhaal ophangen over iets heel anders. Maar af en toe vragen wat je lover wil dat je doet of zegt, kan de boel ook opspicen! Want als je weet waar je partner behoefte aan heeft en hem of haar nog meer in de mood laat komen, is de kans op vuurwerk tussen de lakens extra groot.

Zeg wat je gaat doen

Ben je al best confident over je bedkunsten maar wil dirty talk nog niet echt lukken? Vertel je partner dan wat je met hem of haar gaat doen. Het kan je partner opwinden en jij hebt toch, zonder te veel na te denken, even kunnen dirty talken. Ohja, gouden tip: Vertel eerst wat je met hem of haar gaat doen en voer het daarna ME-TEEN uit! Believe us, it works magic.

Bron: ELLE, Fem-Fem

Gigi MarthaGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden