Mannen opgelet: met deze persoon zullen vrouwen het snelst vreemdgaan Beeld Getty Images
Mannen opgelet: met deze persoon zullen vrouwen het snelst vreemdgaanBeeld Getty Images

Mannen opgelet: met deze persoon zullen vrouwen het snelst vreemdgaan

Vreemdgaan. Je hoopt er natuurlijk nooit mee te maken te krijgen, maar dat kan zomaar anders lopen. En of je nou zelf een scheve schaats rijdt, of je partner, in beide gevallen wijst het op een niet al te gezonde relatie. Maar met wie gaan mensen nou het vaakst vreemd?

Buurman wat doet u nu

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 60 procent van de mannen en 50 procent van de vrouwen wel eens buiten de pot piest. Niet zo gek dat er nu steeds meer sites, tv-programma's en apps worden gemaakt die overspel stimuleren.

Hoewel de vrouwen daarbij dus aanzienlijk in de minderheid zijn, kan het toch voorkomen dat ook zij zich niet aan de regeltjes houden. En de persoon met wie ze dat vaak doen is minder ver dan je denkt. Je hoeft alleen maar een deurtje verder te kijken. Want, jawel, de buurman is voor veel vrouwen namelijk de grootste risicofactor.

Lees ook Charly Luske over vreemdgaan: ‘Er zijn honderden collega’s waarvan ik het weet’

Goede been in het verkeerde bed

Dat blijkt uit een enquête die is afgenomen onder 8000 leden van een site gericht op overspel. Of we dus echt veel waarde moeten hechten aan deze informatie valt nog te betwijfelen. De mensen die deze enquête hebben ingevuld zijn hoogstwaarschijnlijk al vaker met het goede been in het verkeerde bed gestapt. En veel van deze vrouwen beleven hun overspelige avontuurtjes dus het liefst met de buurman.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Panorama | Beeld: Gettyimages

Mirte TimmersGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden