seks Beeld Getty Images
seksBeeld Getty Images

Ik geef mijn seksleven een 9: ‘Mijn man en ik geloven absoluut niet in monogamie’

Linda (31) is getrouwd met Dennis (34). Samen hebben ze twee dochters van 7 en 5.

Aantal bedpartners: 19
Hoe vaak: bijna elke dag
Laatste keer: vanmorgen
Speeltje: vibrator
Fantasie: bondage
Favoriet standje: woman on top
Raarste plek: op het toilet in de bibliotheek

Geen monogamie

“Mijn man Dennis en ik geloven absoluut niet in monogamie. Stellen gaan zo vaak scheiden omdat een van tweeën is vreemdgegaan. Onze oplossing is een open huwelijk. Dat betekent dat we geoorloofd mogen vrijen met een ander en dus niks stiekem hoeven te doen. We zijn heel gelukkig samen, maar Dennis en ik willen ons seksueel niet beperken tot een vaste partner. We beleven ook veel plezier aan seks met anderen en gunnen dat elkaar. Dit is volgens ons het recept om een huwelijk stand te houden en daarom zijn we ook al negen jaar samen.

Toch zijn we hier niet heel open over. Juist omdat het voor de buitenwereld nog een taboe is. De moeders op het schoolplein zouden zich rot schrikken als ze wisten dat ik op een seks-chatsite sta ingeschreven en regelmatig in bed duik met een man met wie ik niet getrouwd ben. Dat verwachten ze vast niet van mij. We wonen in een klein dorp, ik zie er netjes uit en heb een goede baan. Maar dat betekent niet dat ik niet enorm kan genieten van seks.”

Op zoek naar sekskandidaten

“Dennis en ik staan op een speciale site ingeschreven waarop je discreet kunt zoeken naar sekskandidaten. Omdat we kinderen hebben en niet te vaak met een smoesje onze ouders willen inschakelen als oppas, spreken we liever om de beurt af voor een seksavondje. Meestal vindt dat plaats in een motel halverwege de woonplaatsen en op een zaterdag, als onze meiden al op bed liggen. Voor het licht wordt - en zij er dus erg in zouden kunnen hebben - zijn we weer thuis.

Heel soms doen we aan partnerruil, als we ons allebei aangetrokken voelen tot een echt paar. Maar liever zoekt ieder zijn eigen minna(a)r(es). Ik val op zwarte mannen, terwijl mijn man gaat voor blond en blauwe ogen. Natuurlijk ben ik ook weleens jaloers. Zeker als Dennis vreselijk enthousiast is over een date en haar beschrijft als een ‘ontzettend lekker ding’. Of vertelt hoe goed ze hem kon pijpen. Dat zoiets even steekt, durf ik best toe te geven. Maar jaloezie heeft in grote mate met onzekerheid te maken en dat is niet nodig. Ik weet dat Dennis altijd bij mij terugkomt. Wat wij samen delen, krijgt hij niet zo snel bij een andere vrouw.”

Beter seksleven

“Dennis vindt het juist alleen maar opwindend als ik beschrijf wat ik gedaan heb met een minnaar. Hij wil tot in detail weten hoe die man mij heeft gebeft of gevingerd, waar hij me heeft aangeraakt en hoe hij me heeft genomen. Hoe sappiger ik het vertel, des te meer opgewonden hij raakt. Daardoor wordt ons eigen seksleven ook weer beter.

De seksdates beperken we ieder tot maximaal twee per maand. Dat kan met losse scharrels zijn of met een vaste partner. Ik heb nu al vier maanden dezelfde man. Toch zijn er ook grenzen aan een open relatie. Anders werkt het niet. Uiteraard doen we het altijd safe en laten we ons elk half jaar testen op geslachtsziektes, omdat je door orale seks toch altijd nog een risico loopt. Echt vreemdgaan wordt bij ons niet getolereerd, dat wil zeggen: verliefd worden mag niet. Het gaat puur om de seks en de lust, andere gevoelens zijn niet toegestaan.

Daarvoor hebben we drie vaste regels opgesteld: we spreken nooit af zonder dat de ander precies weet waar en met wie. We blijven nooit een nacht slapen. En als een van tweeën er om wat voor reden moeite mee heeft, gaat het feest niet door. Want hoe open onze relatie ook is, ons huwelijk komt altijd op de eerste plaats.”

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden