trio  Beeld Getty Images
trioBeeld Getty Images

Ik geef mijn seksleven een 9: ‘Het trio-avontuur heeft ons sterker gemaakt’

Annette (30) is 12 jaar getrouwd met Peter (31)

“Ons seksleven heeft in al die jaren dat we samen zijn nooit dipjes gekend. Op de eerste weken rondom de geboorte van onze dochters na, hebben we altijd om de dag met elkaar gevreeën.”

Trio

“We zijn erg lichamelijk ingesteld. In onze begintijd waren we best wild. We deden het op de gekste plekken. Buiten aan de kade bij de Rijn of ‘s nachts op een bankje in het park. Eerlijkheidshalve was het seksen in de buitenlucht toen ook noodzaak, omdat we niet bij elkaar mochten slapen. Doordat we al jong samen waren, weten we goed van elkaar wat we lekker vinden.

Toch verbaasde me het enorm toen Peter drie maanden geleden zei dat hij mij met een andere man wilde zien vrijen! Ik wist niet wat ik hoorde, omdat we tot die tijd een strikt monogame relatie hadden. Wij zijn echt geen kinky stel. Peter was juist altijd jaloers aangelegd. In eerste instantie weigerde ik. De gedachte aan een trio wond me op, maar ik was bang dat we er onze relatie mee in gevaar brachten.

En andersom is het voor mij absoluut geen optie. Ik wil Peter niet met een andere vrouw delen. Maar dat was helemaal geen voorwaarde voor Peter. Ook heeft hij zelf geen behoefte aan seks met een man. Het ging hem puur om mij. Het idee intrigeerde me steeds meer.”

Seks-chatsite

“Na veel gesprekken met elkaar, besloten we te neuzen op een sek-schatsite. De 26-jarige Steef viel op. Hij had ervaring met een ander stel en ook hij wilde alleen seks met een vrouw. Na een paar avonden videobellen met Steef durfden we af te spreken. Dat was best ongemakkelijk. De kinderen waren uit logeren en ik had kriebels in mijn buik van de spanning. Hij was natuurlijk geen normale ‘visite’.

Na de koffie, een drankje en hapjes, brak het moment aan waarop we naar boven moesten. Ik begon Steef te zoenen en Peter kwam erbij. We liepen naar boven om met elkaar te douchen en zijn toen op bed beland. Het ging heel gemoedelijk, maar ik voelde wel de druk om twee mannen te bevredigen. Ik zorgde dat ik steeds om en om kuste en streelde. Ondertussen voelde ik vier handen op en aan mijn lichaam. Heel gek om na twaalf jaar ineens een ander naakt mannenlijf te zien en te betasten.

In het begin had ik best moeite met ontspannen, maar naarmate de avond vorderde en de mannen hun best deden, kwam ik wel iedere keer klaar. Heel apart hoor, om één man te pijpen, terwijl de ander je achterlangs penetreert. Nee, het voelde niet alsof ik vreemdging. Peter was er immers bij. Toen we even indutten en Steef mij begon te strelen, maakte ik meteen Peter wakker; ik wilde niets stiekem doen. Dat is voor ons een duidelijke grens.

Daarom ook heeft het trio-avontuur ons sterker gemaakt. Je kunt dit alleen maar doen als je elkaar in en in vertrouwt. Steef is nog een keer bij ons thuis gekomen en wij zijn een keer bij hem geweest. Beide keren waren lekker en geil. Maar Steef heeft nu een vriendin, dus heeft hij geen behoefte meer aan ons. Dat geeft niet. Het was een extraatje, geen must. Wat Peter en ik met z’n tweeën doen is veel intiemer en liever. Maar ons experiment smaakte wel naar meer. We zijn er vrijer door geworden. Wie weet of we ooit nog verder experimenteren.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden