koppel in bed Beeld Getty Images
koppel in bedBeeld Getty Images

Ik geef mijn seksleven een 8: ‘We doen het nu op meer verschillende plekken’

Robine (25) is na een relatie van twee jaar weer single, maar ziet haar ex nog geregeld.

“In de tijd dat we een relatie hadden, zou ik mijn seksleven een zeven geven, maar nu het uit is, geef ik het een dikke acht.”

Ontmoet op werk

“Sander en ik leerden elkaar kennen via het werk. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar ik voelde wel snel een klik tussen ons. En nadat we twee keer met elkaar uiteten waren geweest, bleef hij voor het eerst bij me slapen. We gingen toen nog niet echt met elkaar naar bed, maar konden ook maar moeilijk onze handen thuishouden.

De volgende week gebeurde het wel, we hadden voor het eerst seks. Meteen voelde ik al dat het anders was met Sander dan met andere vriendjes. Bij hem voelde ik me op mijn gemak, het voelde vertrouwd. En dat vertrouwen in bed is tijdens onze relatie alleen maar groter geworden. Zo groot dat ik ook echt tegen Sander durfde te zeggen wat ik lekker vind en wat niet.

Ik vind het bijvoorbeeld prettig om gebeft te worden, maar kom pas klaar dis hij daarbij ook nog zijn hand gebruikt. Ook vind ik het fijn om op hem te zitten en achterover te hangen, terwijl we vrijen. Maar ook dan kom ik alleen klaar als hij ook nog zijn hand gebruikt. Dat zijn dingen die alleen hij van me weet. In bed had ik dus niks te klagen, maar de rest van onze relatie was niet zoals het zou moeten.

Ik had het idee dat ik er te veel moeite voor moest doen en dat Sander het allemaal maar als vanzelfsprekend beschouwde. Daarom hebben we besloten uit elkaar te gaan. Maar sinds het uit is, zien we elkaar nog bijna elke week.”

Beter dan vroeger

“En eigenlijk is de seks stukken beter dan vroeger. Waar tijdens de relatie ik meestal degene was die zin had om te vrijen en ook het initiatief nam - hij noemde me ‘nymphootje’- heeft Sander nu ook veel meer behoefte aan seks. We nemen er veel meer tijd voor, soms zijn we wel anderhalf uur bezig.

Het lijkt ook of de seksuele aantrekkingskracht tussen ons groter is geworden. We grappen wel eens tegen elkaar: ‘Het had veel eerder uit moeten gaan.’ Als we elkaar nu zien, kunnen we echt nauwelijks van elkaar afblijven. We beginnen meteen te zoenen en belanden al gauw weer in bed.

De passie spat ervan af. Laatst hebben we een heerlijke vrijpartij een cijfer gegeven, het was een dikke negenenhalf. We zijn ook inventiever geworden. We doen het nu op meer verschillende plekken. Laatst gingen we picknicken in de duinen, maar al snel kwam van het een het ander en lagen we te vrijen tussen de schapen. Heel erg leuk en spannend.

Ook hebben we het al op verschillende plekken in huis gedaan: onder de douche en bij de wastafel bijvoorbeeld. Hoe het komt dat het nu het nu zo veel leuker is tussen mij en Sander in bed? Ik denk dat het komt omdat het alleen nog de seks is waar het om gaat.

Er komt, zeker van mijn kant, nauwelijks gevoel bij kijken. We ergeren ons niet aan kleine beslommeringen en hoeven niet dwangmatig te bedenken wanneer we elkaar weer zien. Als we elkaar zien, is het leuk en als we elkaar niet zien, is het ook prima. Wat mij betreft, blijft het gewoon lekker uit tussen ons.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden